Alexander Edler avslutar officiellt sin spelarkarriär med Vancouver Canucks

Alexander Edler, den 38-årige backen, skriver kontrakt med Vancouver Canucks för en dag och avslutar därmed sin spelarkarriär. Han är tacksam för att ha fått börja sin karriär i en fantastisk organisation med de bästa fansen i NHL.

Trots att han inte spelade den senaste säsongen har Edler inte gjort det definitiva beslutet att sluta förrän nu. Med 15 säsonger för Vancouver Canucks och de två sista säsongerna för Los Angeles Kings, får han nu avsluta sin karriär i British Columbia.

Kontraktet markerar avslutet av hans NHL-karriär när Vancouver Canucks spelar mot Philadelphia Flyers den 11 oktober. För Edler är det speciellt att avsluta där allt började och han känner tacksamhet gentemot sig själv och sin familj.

Slutanalys: Alexander Edler har avslutat sin långa och framgångsrika NHL-karriär med en ceremoniell dag i Vancouver Canucks. Hans lojalitet och engagemang inom ligan har gjort honom till en respekterad spelare och hans bidrag till sporten kommer att bli ihågkommen. För fans och investerare kan detta vara en påminnelse om vikten av hängivenhet och passion för att uppnå framgång inom vilket område som helst.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version