Djurgården krossade Linköping med 5-2: Stjärnorna Mimmi Larsson och Pauline Hammarlund visade klassen på planen

Sommarens nyförvärv i Djurgården, Mimmi Larsson och Pauline Hammarlund, visade upp sin klass när de krossade Linköping med 5-2. Båda spelarna gjorde mål och visade att Djurgården är på väg uppåt i tabellen.

Inför matchen låg båda lagen på 23 poäng i tabellen och hade haft en svag period utan segrar. Men med hjälp av de landslagsmeriterade nyförvärven och Tove Almqvist visade Djurgården att de är på rätt väg.

Pauline Hammarlund och Mimmi Larsson gjorde båda sina första mål för Djurgården i denna match, vilket visar på lagets potential och framtida framgångar. Efter matchen berättade spelarna att de lagt mycket fokus på tajming och inlägg under veckan, vilket gav resultat på planen.

Sammanfattningsvis visar denna match att Djurgården är på väg att ta sig ur sin svacka och att de nya spelarna har en stor potential att lyfta laget till nya höjder. För fotbollsfans och investerare kan detta innebära intressanta möjligheter att följa lagets utveckling och eventuellt göra investeringar baserat på deras framgångar.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version