Den nya investeringschefen Lorentz Linde tar över ledningen på Kvinneklinikken

Lorentz Erland Linde har blivit anställd som ny chef på Kvinneklinikken. Han kommer att tillträda redan den 18 september, vilket är på onsdag denna vecka, enligt ett meddelande från Helse Bergen på deras webbplats.

Linde tar över efter Susanne Albrechtsen som avgick i juni. Under den senaste tiden har Martha Vadset fungerat i rollen.

Linde har nyligen varit klinikköverläkare på Kvinneklinikken.

Det fanns sju sökande till klinikkchefstjänsten.

På webbplatsen tackar Linde för förtroendet.

“Detta är en ledaruppgift som jag har stor respekt för. KK är en klinik som omfattar händelser från början till slutet av livet,” säger 39-åringen som har arbetat på KK sedan 2013.

Linde erkänner att KK har haft tuffa månader och att vägen framåt kommer att innebära utmaningar.

Mannen låter sig inte hindras av motgångar. Hans rekord i Stoltzen är 9.14.

Analys:

Den nya ledaren på Kvinneklinikken, Lorentz Linde, tar över efter en tid av förändring och utmaningar. Med sin erfarenhet och respekt för uppdraget kommer han att leda kliniken framåt och möta de kommande utmaningarna. Hans inställning att inte låta sig hindras av motgångar visar på en stark ledarprofil som kan påverka både personal och patienter positivt. Det är viktigt att ha en stabil och kompetent ledning inom hälso- och sjukvården för att säkerställa en hög kvalitet på vården och trygghet för alla involverade parter.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version