Investeringsexperten och finansmarknadens journalist, med en SEO-mastermind, har den senaste informationen om det senaste inom fastighetsutveckling. El Cosmico i Texas, som tidigare var känt för sina gamla campingvagnar, är nu på väg att byta ut dem mot futuristiska, 3D-utskrivna bostäder.

Det bor över 1900 personer i den lilla ökenstaden Marfa, Texas, och nu är El Cosmico på väg att bli världens första 3D-utskrivna hotell. Icon, ett företag som utvecklar avancerade byggnadstekniker, och arkitektkontoret Bjarke Ingels Group (BIG) samarbetar på detta spännande projekt. De gamla campingvagnarna och kupoltälten kommer att ersättas av organiskt formade bostäder som skrivs ut i 3D med hjälp av ICONs teknologi.

Genom att använda sanden, jorden och färgerna från området som material, kommer de runda formerna att smälta in i landskapet, enligt Bjarke Ingels, grundare och kreativ chef på BIG. Icon har tidigare samarbetat med NASA för att bygga bostäder på månen och Mars, och har sedan 2018 printat över 140 hem och byggnader i USA och Mexiko.

El Cosmico ägs av Liz Lambert från Texas, som har haft en vision för utvecklingen av El Cosmico under många år. Nu blir denna vision verklighet med mjuka former, bukta ytor, gemensamma utrymmen och en stor pool. Jason Ballard, medgrundare av Icon, säger att trots att arkitekturen är skapad av en robot, har den en “mycket mer mänsklig estetik”.

Marfa har sedan 1970-talet varit ett centrum för konstnärer och kreativa själar. Staden, som ligger nära Mexikos gräns, har en rik historia och lockar besökare från när och fjärran. Med detta innovativa projekt kommer El Cosmico att bli en unik destination som kombinerar modern teknologi med historisk charm.

Så om du letar efter en investeringsmöjlighet, eller bara vill uppleva något nytt och spännande, håll ett öga på El Cosmico i Texas. Detta banbrytande projekt kan vara startskottet för en helt ny era inom fastighetsutveckling och turism. Missa inte chansen att vara en del av framtiden redan idag.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version