Normani imponerade med en djärv framträdande i en genomskinlig klänning på torsdagen när hon deltog i Moschinos vår/sommar 2025-kollektion för kvinnors mode under Milan Fashion Week. Sångerskan, 28 år gammal, vars riktiga namn är Normani Kordei Hamilton, råkade ut för en pinsam garderobsmiss i den djärva klänningen som hade pärlskulderband och en djup urringning. Normani visade en glimt av sitt underkläder och riklig urringning när hon la till några extra centimeter till sin längd med ett par vita högklackade skor. Hon accessoriserade sin look med ett par silverdiamantstaplade hängeörhängen och bar ett par orange-tonade solglasögon. Normani stylade sitt hår i en elegant uppsättning och förhöjde sin naturliga skönhet med en felfri makeup.

Moschinos Adrian Appiolaza presenterade sin andra kvinnkollektion för huset, efter en väl mottagen herrvisning i juni. Denna kollektion var av yttersta vikt eftersom det var Appiolazas första fullständiga kvinnvistelse för Moschino. För AW24 blev han utnämnd bara veckor före showen, efter den tidigare kreativa chefen Davide Renne’s bortgång, så han hade inte full kreativ kontroll över kollektionen.

Normani, som var medlem i tjejgruppen Fifth Harmony från 2012-2018, diskuterade tidigare sitt senaste album och den frihet hon nu känner som soloartist efter att ha erkänt att hon “kände sig som en bricka” när hon var en del av popgruppen. Hon berättade om att gå solo och hur det har gett henne en känsla av frihet hon har väntat på.

Sammanfattningsvis har Normani varit en framgångsrik soloartist sedan hennes tid med Fifth Harmony, och hennes senaste album Dopamine har markerat en viktig affärsmässig framgång för henne. Med miljontals lyssnare varje månad och flera hitsamarbeten med kända artister har Normani etablerat sig som en betydande närvaro inom musikbranschen. Kombinerat med hennes mod och beslutsamhet att göra saker på sitt sätt, visar Normani en imponerande framgångssaga som inspirerar och engagerar fans världen över.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version