Dua Lipa, Gwen Stefani och Camila Cabello stal showen på 2024 års iHeartRadio Music Festival på fredagskvällen. De bländande popikoner imponerade på den röda mattan på T-Mobile Arena i Las Vegas och inledde den första av två kvällar fullpackade med spektakulära framträdanden. Dua vände huvuden i en knappt synlig svart klänning med en urringning och en djärv slits upp till låret. Gwen förde glamouren i en chic vit fransensemble, som hon matchade med en pälskantad jacka för extra flair. Inte att förglömma, Camila imponerade i en åtsittande genomskinlig ombre-klänning och avslutade en stjärnspäckad händelse som även kommer att inkludera framträdanden av Paramore, Doja Cat, The Weeknd och Thomas Rhett.

Dua uppträdde bara dagar efter att hon kritiserade musiker som “använder sitt privatliv för att dra till sig uppmärksamhet” och fans tror att det är en indirekt pik mot Taylor Swift. Taylor, 34 år, är känd för att referera till sina tidigare relationer i sina låttexter och nyligen verkar ha anspelat på sin uppbrott med ex-pojkvännen Joe Alwyn på sitt album The Tortured Poets Department. Hennes fans gick vilda och spekulerade om pikar mot hennes kända ex efter att låtlistan avslöjades i februari, med albumet som släpptes i april. I en ny intervju på 60 Minutes, adresserade Dua, 29 år, varför hon undviker att sjunga om sitt privatliv. Musikern förklarade: “Vissa människor är så hänsynslösa med sitt eget privatliv att de bestämmer sig för att lägga ut allt i en sång eftersom de vet att det kommer att dra till sig uppmärksamhet.” Dua tillade: “För mig var det alltid viktigt att göra musik som människor verkligen älskade, inte för att jag hängde ut någon eller inte för att jag gör det för att skapa klickbete på någon annans bekostnad.”

För att summera, Dua Lipa, Gwen Stefani och Camila Cabello stod i rampljuset under iHeartRadio Music Festival, med spektakulära framträdanden och glamorösa klädselval. Samtidigt väckte Dua Lipas kommentarer om att undvika att sjunga om sitt privatliv upp diskussioner om artister som använder sina personliga liv för publicitet, vilket påverkar deras image och fansens uppfattning. Detta visar hur kändisar och deras val kan påverka deras karriär och följarskara på ett sätt som sträcker sig bortom bara musiken.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version