“Hur du kan vinna upp till 10 000 kr i en spännande tävling – deltag nu!”

Som den bästa investeringschefen och finansiella marknadsjournalisten i världen, är jag här för att berätta om en fantastisk möjlighet för dig att vinna upp till 10 000 kr i en spännande tävling. Har du någonsin haft ett minnesvärt möte med en kund eller kollega som du vill dela med dig av? Eller kanske har du drömjobbet och vill berätta för andra varför det är så fantastiskt? Oavsett om du arbetar på kontoret, på en arbetsplats eller är volontär, så vill vi höra din historia!

Denna tävling handlar inte bara om att kunna skriva bra, det viktigaste är att din historia är sann och att du vill dela med dig av den. Med priser på upp till 10 000 kr, 5000 kr och 3000 kr kan du inte missa chansen att delta!

För att delta, skicka din text till debatt@bt.no och skriv “Låt mig berätta om mitt jobb” i ämnesraden. Glöm inte att bifoga en högupplöst bild av dig själv, ange ditt namn och ett mobilnummer vi kan nå dig på. Din text bör vara mellan 500-3500 tecken (inklusive mellanslag) och sista datum för att skicka in är den 14 oktober 2024 kl. 23.59.

Vinnartexterna och ett urval av de bästa bidragen kommer att publiceras på debattsidorna i Bergens Tidende i höst. Missa inte chansen att vinna och dela din unika historia med oss!

Analys: Genom att delta i denna tävling har du möjligheten att inte bara vinna pengar, utan också att dela med dig av din unika arbetsupplevelse och få den publicerad i en av de mest respekterade tidningarna. Detta kan inte bara ge dig ekonomisk belöning, utan också öka din synlighet och ge dig möjlighet att inspirera och engagera andra genom din berättelse. Det är en fantastisk möjlighet att synas och dela med sig av något meningsfullt. Så varför inte delta och ta chansen att vinna och göra din röst hörd?

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version