Det nya säkerhetsreglerna för säsongen har gjort betydande förändringar. Dessa inkluderar tydligare skyltar och information om när en läktarsektion kan tömmas. Arrangörerna är skyldiga att förmedla denna information till supportrarna. Det finns nu två skyltar som informerar om möjligheten till tömning av sektionen vid ordningsstörningar. Det finns också en skylt för att förhindra inträde på spelplanen och en välkomstskylt för matchen.

Genom dessa förändringar blir informationen mer tillgänglig och förhoppningsvis minskar risken för ordningsstörningar. Det är viktigt att förstå att ordningsstörningar kan leda till tömning av sektionen, och detta beslut fattas med hänsyn till säkerheten för alla besökare. Besökare som omvisiteras behöver inte längre släppas in direkt, utan detta beror på bedömningen som görs på plats.

Det är avgörande att förstå vad som klassificeras som en ordningsstörning och att arrangörerna har rätt att agera för att upprätthålla säkerheten. Genom förtydligade regler och ökad dialog med supportergrupper arbetar man för att skapa trygga och säkra evenemang. Det är viktigt att alla besökare respekterar reglerna och bidrar till en positiv atmosfär på arenorna. Säkerheten är högsta prioritet, och åtgärder vid ordningsstörningar syftar till att förebygga skador och skapa en trygg miljö för alla.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version