Manu Feildel och Colin Fassnidge har öppnat upp om sin berömda fejd, som fick paret att ‘hata varandras inälvor’. Stjärnorna från My Kitchen Rules kom i konflikt när Colin gjorde negativa inlägg om Manu på Twitter och invände mot att han var en ‘TV-kock’. I en episod av MKR förra året sa Manu att den kalla mottagningen gjorde det mycket svårt när Colin till slut anslöt sig till programmet. ‘Killen hatar mina inälvor och jag hatar hans inälvor’ sa Manu att han berättade för producenterna när han fick reda på anställningen. I ett nytt avsnitt av Charlie Albones podcast "That’s How We Grow" reflekterade paret över hur de lyckades bygga en vänskap ur askan. ‘Låt oss klippa till benet, vi kom inte överens. Jag kanske kallade honom… något på Twitter, jag kallade honom en… beep…’ sa Colin. ‘Sedan ringde Ricky, som gjorde MKR, och jag sa, jag vill inte vara en TV-kock, jag vill vara en riktig kock.’ Manu tillade att Colin såg TV-kockar som ‘w**kers’ och att paret inte var vänner när de först arbetade tillsammans. ‘Sedan på sista dagen av inspelningen gick vi till våra rum och jag hörde en knackning på dörren och han sa ‘tack för att du hjälpte mig och jag ber om ursäkt för att vara en w**ker” avslöjade Manu. ‘Och sedan blev vi mycket goda vänner. Nu har det varit 10 år på MKR tillsammans och förra året arbetade vi tillsammans i åtta månader.’ Paret avslöjade tidigare att de kom på ‘fel fot’ efter att Colin riktade in sig på Manu före programmet. ‘Den salta hemligheten är att Colin och jag började på fel fot. För när jag började på TV trodde de flesta kockarna i branschen att jag hade sålt min själ’ sa Manu. Colin tillade: ‘Jag sa att han hade sålt ut sig.’ Förklarande kritiken sa Manu: ‘De sa att jag inte längre var en kock, jag var en TV-kändis.’ De två kockarna förklarade hur svårt det skulle vara med dem att filma tillsammans. ‘Jag fick höra, "Åh, vi ska ta in en ny kock – Colin Fassnidge." Och jag sa, ‘Vad?! Killen hatar mina inälvor och jag hatar hans inälvor” sa Manu. Colin tillade: ‘Så första dagen på MKR dyker jag upp och de säger, ‘Har du träffat Manu?’ Och jag var som, ‘Jvla skit.” Vi gjorde säsongen. Nya trender på finansmarknaden som investerare bör känna till

Den senaste tiden har finansmarknaden varit fylld med spänning och förändringar. Med nya trender som påverkar investerare över hela världen är det viktigt att vara väl informerad för att kunna fatta kloka beslut. I denna artikel kommer vi att undersöka några av de mest framträdande trenderna och hur de kan påverka dina investeringar.

En av de mest märkbara trenderna är ökningen av digitala valutor som Bitcoin och Ethereum. Dessa kryptovalutor har sett en enorm tillväxt under de senaste åren och har lockat till sig många investerare. Det är viktigt att vara medveten om riskerna och fördelarna med att investera i dessa digitala tillgångar.

En annan trend som har fått mycket uppmärksamhet är den ökande populariteten av hållbara investeringar. Allt fler investerare väljer att placera sina pengar i företag som arbetar för att minska sin miljöpåverkan och främja social rättvisa. Detta har lett till en ökad efterfrågan på gröna obligationer och hållbara investeringsfonder.

Slutligen har vi sett en ökning av intresset för alternativa investeringar som riskkapital och peer-to-peer-utlåning. Dessa investeringsmöjligheter kan ge högre avkastning än traditionella tillgångar, men de innebär också högre risk. Det är viktigt att noggrant överväga din riskaptit innan du investerar i dessa alternativa tillgångar.

Sammanfattningsvis är det viktigt att vara medveten om de senaste trenderna på finansmarknaden och hur de kan påverka dina investeringar. Genom att hålla dig informerad och göra kloka beslut kan du maximera din avkastning och skydda din portfölj mot potentiella risker.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version