Den mystik som omger Zoe Balls återkomst till Radio 2 fortsätter att fördjupas medan hennes oförklarliga frånvaro som det framkommer har sålt sitt lantliga hem. DJ:n, som är BBC:s högst betalda kvinnliga stjärna och tjänar 950 000 pund per år, har varit ledig från sin show sedan den 8 augusti, med Gaby Roslin och Scott Mills som vikarier. BBC-cheferna har stöttat Zoe, 53, genom hennes ‘tuffa’ tid och hennes återkomstdatum till Radio 2 var planerat till måndagen den 23 september efter att hon fick beskedet att ‘ta all den tid hon behöver’ efter sin älskade mammas död. Men hennes återkomst till radion har väckt ännu fler frågor eftersom hon nu har gjort en stor livsförändring. Mail kan avslöja att Zoe har flyttat hem de senaste veckorna, sålt sitt vackra lantliga hem i den idylliska byn Newick i Sussex som hon köpte för 2 025 000 pund i augusti 2020. Det kommer när Zoes son Woody Cook avslöjade att han är ‘glad att se henne le under tuffa tider’ efter att hon fotograferades bli tröstad av ex-maken Norman Cook, även känd som Fatboy Slim, utanför ett café i Hove. Som oron har vuxit kring hennes oförklarliga frånvaro – Woody, 23, som Zoe delar med Fatboy Slim – har brutit sin tystnad om sin frånvaro.

Analys: Zoe Ball, en framstående BBC-stjärna, har varit frånvarande från sin radioshow sedan augusti och har nu sålt sitt lantliga hem, vilket har väckt spekulationer om hennes framtida planer. Hennes son har uttryckt sin glädje över att se henne må bättre och det verkar som att Zoe genomgår en ny början i sitt liv. Denna förändring kan påverka hennes karriär och personliga liv och det återstår att se hur det kommer att påverka hennes fans och lyssnare. Jag är glad att se henne leende.’

Källor nära stjärnan berättade för MailOnline att hon har fått ‘så mycket tid som hon behöver’ av BBC, som agerade på liknande sätt när hon tog ledigt i mars för att vårda sin sjuka mor Julia Peckham som gick bort i cancer en månad senare.
När Zoe sågs för första gången på veckor, sägs BBC-chefer göra ‘allt de kan’ för att hjälpa henne att återvända till arbetet när hon är redo.

En källa berättade för MailOnline: ‘Zoe har haft några tuffa månader. Hon hade sin mammas död i april att hantera och det har inte varit en lätt tid för henne.

‘Hon har tagit ledigt för att hon behövde en paus med allt som har pågått för henne. Hennes chefer är mycket stödjande och vill bara att hon ska vara redo att återvända till arbetet.

‘Zoe förväntas komma tillbaka innan månadens slut. Ingen säger henne ett exakt datum att komma tillbaka, beslutet är mycket på henne.

‘Hon har fått besked om att ta all den tid hon behöver.’

Analys:
Artikeln handlar om Zoe Ball, en känd TV-personlighet som har tagit ledigt från sitt jobb på BBC på grund av personliga problem, inklusive hennes mammas bortgång. Trots att hon har haft en tuff tid, har hennes arbetsgivare gett henne stöd och tid att återhämta sig innan hon återvänder till arbetet. Det är viktigt att uppmärksamma mental hälsa och välbefinnande även hos offentliga personer, och att ge dem den tid och det stöd de behöver för att må bra och kunna återgå till arbetet när de är redo.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version