Björn Ulvaeus från ABBA gifter sig för tredje gången – med danska partnern Christina Sas

ABBA-legenden Björn Ulvaeus har gift sig för tredje gången med sin danska partner Christina Sas. Den 21 september 2024 ägde ceremonin rum i Köpenhamn och vigseln leddes av ingen mindre än Sandi Toksvig från The Great British Bake Off. Paret träffades redan 2021 och började dejta 2022, och nu har de bundit sig för varandra i ett vackert bröllop omringade av nära vänner och familj.

Björn delade med sig av den glada nyheten på Instagram genom att publicera bilder från den speciella dagen där Christina bar en underbar khakifärgad klänning. Parets kärlekshistoria började i samband med släppet av ABBA’s senaste album, och nu har de tagit steget att förbinda sig för livet.

Detta bröllop markerar Björns tredje äktenskap, efter sitt tidigare äktenskap med musikjournalisten Lena Kallersjo. Efter att ha tillkännagivit sin skilsmässa 2022, har han nu funnit lyckan med Christina och de ser fram emot framtiden tillsammans.

Analyserat finansiellt kan detta äktenskap påverka Björns ekonomi och förmögenhet, särskilt med tanke på det gemensamma fördelandet av tillgångar med sin förra fru. Genom att fokusera på personliga relationer och att omge sig med kärlek och stöd, kan Björn Ulvaeus fortsätta att blomstra både känslomässigt och ekonomiskt i framtiden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version