Domenica Calarco från Married At First Sight har hittat kärleken igen
Domenica Calarco, 31, har officiellt gått ut med sin nya romans, och delade en kärleksfull bild på Instagram med Bondi-skater Jarod Bogunovich. Efter att ha tagit några månader bort från rampljuset för att fokusera på sin mentala hälsa, ser Domenica lyckligare ut än någonsin när hon poserade arm i arm med sin nya kärlek. Paret, som njuter av den fantastiska bakgrunden av Bondis ikoniska Icebergs-restaurang, såg avslappnade och lekfullt eleganta ut för den romantiska utflykten. Domenica bar en chic oversize brun kavaj, visande upp sina tonade ben med svarta stilettklackar, medan Jarod höll det avslappnat i en vit T-shirt, ljusblå jeans och vita sneakers, med en röd tröja slarvigt draperad över axlarna. Paret var inte ensamma under kvällen – en av Domenicas kusiner från Kroatien följde med dem på middag, vilket gjorde kvällen till en familjär tillställning. Även om det finns lite information om Jarod, är han ingen främling för den lokala Bondi-scenen, då han följs av kända komiker inklusive Chris Lilley och Jesse Noonan. Den avslappnade skatern har tydligt fångat Domenicas uppmärksamhet och erbjuder henne en nystart efter några svåra månader.

Domenica har varit öppen om sina senaste kamp med mental hälsa och avslöjade tidigare i år att hon tog lite tid för att fokusera på sitt välbefinnande. Domenica avslöjade djupet av sin kamp, beskrivande en stund när hon insåg att hon behövde mer hjälp än vad hennes vänner och familj kunde ge. ‘Det var en stund där jag bara var i en sorg som jag aldrig hade känt förut,’ delade Domenica. ‘Och saker som vanligtvis skulle göra mig glad, som min hund eller att ha min morgonkaffe, de små sakerna kunde inte ens få mig ur det. Jag visste bara att jag behövde en omstart.’ Calarco erkände att hon var i en så mörk plats att hon inte ville vara här längre. När hon reflekterade över var hon var för bara fyra månader sedan, uttryckte hon förvåning över hur långt hon har kommit. ‘Det är verkligen sorgligt även när jag tänker tillbaka på fyra månader sedan var jag… Jag är en förändrad person nu.’ ‘Jag tror att jag fortfarande hanterar ångesten och depressionen, som jag känner kommer vara min resa ett tag. Men att ha alla dessa nya verktyg i min verktygslåda nu för att hjälpa mig igenom är bara, oj vad fantastiskt.’

Att leva i rampljuset har bara lagt till trycket, erkände Domenica, men hon har funnit tröst på den plattform som ofta drar kritik. ‘Människor är väldigt snabba att döma och säga att sluta med sociala medier, kom ur strålkastarljuset,’ förklarade hon. ‘Men vänta, det här är en karriär som jag har valt och verkligen njuter av. Och sociala medier har faktiskt varit en stor del av min läkning.’

Domenica avslöjade att gruppterapi under hennes vistelse på den psykiatriska avdelningen var en vändpunkt för henne, och hon använder nu sina sociala medieplattformar som en form av utökad gruppterapi, där hon skapar en trygg plats för sina följare att dela sina strider. ‘Jag har byggt denna fantastiska gemenskap där, och det är något jag är väldigt stolt över,’ sa hon och betonade fördelarna med sociala medier jämfört med dess ofta negativa rykte.

När hon fortsätter sin egen läkningsresa är Domenica fast besluten att dela sin historia i hopp om att hjälpa andra. ‘Bara att vara öppen och sårbar… Jag vet att det hjälper så många människor. Och om att dela min historia kan hjälpa en person, då kommer jag bara att fortsätta göra det.’ För de som kämpar med mental hälsa finns hjälp tillgänglig. Du kan kontakta Lifeline på 13 11 14.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version