Maya Jama och Emma Bunton såg ut att ha det jätteroligt när de deltog i den stjärnspäckade Anthony Joshua Vs Daniel Dubois-fighten på lördagskvällen på Wembley Stadium. Love Island-presentatören Maya, 30 år gammal, såg fantastisk ut i en vit topp med fyrkantig halsringning som hon matchade med en grå oversized-hoodie och blå jeans. Med lockigt mörkt hår och ett strålande leende intog Maya sin plats inför fighten och höll upp tummen mot kameran. Samtidigt rockade Spice Girl Emma, 48 år gammal, en svart tröja och ett par glasögon när hon såg Daniel knocka världen genom att slå ut Anthony i den femte ronden av deras kamp om IBF:s tungviktstitel. Conor McGregor fångade också uppmärksamheten i en färgstark skjorta under sin grå väst.

Inför fighten insisterade MMA-stjärnan på att hans återkomst till UFC kommer att ske år 2025. Samtidigt kritiserades Liam Gallagher av Oasis-fans för att inte göra deras återföreningsturné några tjänster när de kallade hans framträdande på Wembley på lördagen för “förfärligt”. Trots att vissa fans njöt av sångarens framträdande, klagade andra över att de missade möjligheten att få biljetter till Oasis-turnén nästa år på grund av tekniska problem på Ticketmaster-webbplatsen och höga biljettpriser.

Sammanfattningsvis, denna artikel handlar om kändisar som deltog i en boxningsmatch och konserter, men den visar också hur ekonomiska beslut och popularitet kan påverka människors liv och ekonomi. Att följa kändisarnas framgångar och misslyckanden ger insikt i att även de mest framgångsrika personerna kan stå inför motgångar. Det är viktigt att vara medveten om hur pengar och popularitet kan påverka våra liv och att fatta kloka beslut med våra egna pengar för att säkerställa en stabil ekonomisk framtid.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version