Salma Hayek firade sin dotters Valentina 17-årsdag med en rörande hyllning, delade en serie nostalgiska tillbakablicksfoton på sin look-alike.

Den 58-åriga skådespelerskan – som nyligen firade sin egen milstolpe med fantastiska bikinibilder – använde tillfället att reflektera över Valentinas “senaste födelsedag hemma” i ett känslosamt Instagram-inlägg på lördagen.

Inlägget visade en samling videor och foton som visar Valentinas resa från barndomen, med betoning på ögonblick med hennes man, franske affärsmannen François-Henri Pinault.

En bild visar Valentina på baksätet i en bil med lekfull kattansiktsmålning, medan en annan visar henne leende med plasttänder. En tredje fångar hennes äventyrliga sida när hon klättrar i ett träd.

“Min bebis senaste födelsedag hemma (för nu) Jag har redan separationångest hon får mig att skratta hela dagen, lär mig så många saker, håller mig motiverad, inspirerar mig på så många sätt att vilja dansa sjunga och laga mat och gör livet så spännande Jag älskar dig sååååå mycket mi Vale,” skrev Salma som bildtext.

Modersdotterduon delar en nära relation, med Valentina som uttrycker sin önskan att följa i sin Oscarsnominerade mors fotspår.

“I want different things, but I almost always move between four,” sa hon till Vogue Mexico 2023. “Jag skulle vilja vara skådespelerska och sedan regissör eftersom det är det som känns logiskt i mitt huvud.”

Skådespelerskan, som också är styvmor till Pinaults barn Mathilde, François och Augustin, har ofta haft Valentina vid sin sida på röda mattan-evenemang och premiärer, inklusive glamorösa tillställningar som Oscarsgalan.

Salma och François-Henri, som gifte sig 2009, dök nyligen upp på The Sunday Times Rich List för 2024 med en gemensam förmögenhet på cirka 7,7 miljarder dollar.

Deras förmögenhet har minskat från cirka 10,1 miljarder dollar 2023, vilket har lett till att deras rankning har sjunkit från 21:a till 31:a plats på listan.

Pinault har varit ordförande och VD för Kering sedan 2005, medan Salma Hayeks personliga förmögenhet uppskattas överstiga 125 miljoner dollar, tack vare hennes framgångsrika filmkarriär och lukrativa skönhets- och modeuppdrag.

Innan han träffade Salma var François-Henri tidigare gift med Dorothée Lepère, med vilken han har två barn, François och Mathilde.

Han hade också ett kort förhållande med supermodellen Linda Evangelista, med vilken han har en son, Augustin.

Analys: Artikeln handlar om Salma Hayeks hyllning till sin dotter Valentina på hennes 17-årsdag och ger en inblick i deras nära relation. Den beskriver också parets ekonomiska framgångar och tidigare erfarenheter som Salma hade med Penelope Cruz under en flygplansnödsituation. Den visar en familjär och kärleksfull sida av en kändisfamilj och ger en inblick i deras liv och prestationer.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version