Demi Moore’s Intense Workout Regimen After Giving Birth in 1991

Demi Moore reflekterade nyligen över den intensiva träningsrutinen hon antog efter att ha fött sin andra dotter, Scout Willis, 1991. Boendes i Malibu med dåvarande make Bruce Willis, engagerade sig skådespelerskan, nu 61 år gammal, till att cykla 30 miles varje dag till inspelningen av Indecent Proposal, vilket pushade henne till extrema längder för att återfå sin form efter graviditeten.

‘I satte så mycket press på mig själv,’ förklarade Moore under CBS Sundays. ‘Jag hade upplevelser av att bli tillsagd att gå ner i vikt. Och allt det där, även om det kan ha varit pinsamt och förnedrande, är vad jag gjorde mot mig själv på grund av det.’

Hon mindes: ‘Jag tror att hon var, typ, fem eller sex månader gammal när vi spelade in [Indecent Proposal]. Så, jag matade [Scout] på natten, steg upp i mörkret med en tränare, med pannlampa, cyklade hela vägen till Paramount, varhelst, även på plats där vi spelade in; sen spelade in en hel dag, som vanligtvis är en 12-timmarsdag; och sedan började om igen.

‘Bara tanken på, som, vad jag gjorde mot min kropp, är, som, så galen, så löjligt.’

Tillsammans med Scout, 33, delar Moore döttrarna Rumer, 36, och Tallulah, 30, med ex-maken Bruce, 69.

Analys och slutsats:
Demi Moore berättar om den hårda träningsrutinen hon genomgick efter att ha fått sitt andra barn år 1991. Genom att cykla 30 miles varje dag visar hon på viljan att återfå sin form efter graviditeten. Det ger en inblick i det påtryckningar och förväntningar som skådespelare utsätts för när det gäller utseende och prestanda. Det är viktigt att komma ihåg att hälsa och välbefinnande bör prioriteras framför yttre ideal och att det är viktigt att ha en balanserad syn på träning och kroppsbild. Demi Moore och Bruce Willis barn – en investeringsguide för framtiden

Demi Moore och Bruce Willis barn, Rumer, Scout och deras syskon, har varit i rampljuset sedan barnsben. Men hur påverkar deras liv och framtid dina investeringar? Lär dig mer om hur deras livsstil och framgång kan påverka din ekonomiska framtid.

Demi Moore och Bruce Willis barn har vuxit upp i offentlighetens ljus och deras liv har varit fyllt av framgång och motgångar. Men vad kan vi lära oss av deras resor och hur kan det påverka dina investeringar?

Scout, Rumer och deras syskon har varit i centrum för uppmärksamheten sedan barnsben, och deras liv har varit fyllt med framgång och utmaningar. Men hur kan deras livsstil och framgång påverka din ekonomiska framtid? Lär dig mer om hur du kan dra nytta av deras erfarenheter för att göra bättre investeringsbeslut och säkra din ekonomiska framtid.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version