Elfsborgs trötthet börjar synas inför premiären i Europa League

Elfsborg har haft en imponerande säsong hittills, men med två raka oavgjorda matcher tappar laget fart i jakten på medaljer och en plats i Europa. Frågan nu är hur tränaren Oscar Hiljemark kommer att rotera laget inför den stundande Europa League-premiären mot AZ Alkmaar på onsdag.

Med en match mer spelad har Elfsborg bara tre poäng upp till tabelltrean Hammarby, men även formstarka Gais och AIK framför sig. Det återstår att se hur Hiljemark kommer att matcha laget med två matcher i veckan framöver.

Veteranen Per Frick tror inte att Elfsborg kommer att rotera för många nyckelspelare i Europa League, då det är en av de största matcherna i karriären för många spelare. Motståndet blir tuffare framöver, och det blir intressant att se vilka spelare Hiljemark kommer att satsa på.

Analys:
Elfsborg har haft en imponerande säsong hittills, men tröttheten börjar nu synas. Med den kommande Europa League-premiären mot AZ Alkmaar och tuffare motstånd framöver är det avgörande hur tränaren kommer att rotera laget för att behålla sin position i tabellen. För fans och investerare är det viktigt att hålla koll på lagets prestationer och eventuella förändringar i laguppställningen för att kunna göra informerade beslut kring sina investeringar och support.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version