Colin Farrell om sin roll som Pingvinen och tv-serien “The Penguin”

Skådespelaren Colin Farrell har berättat om hur det var att spela rollen som Pingvinen i den populära tv-serien “The Penguin”. Trots den utmanande rollen är det osäkert om det blir en andra säsong av serien. Farrell berättar om den långa processen med smink och kostym för att förvandlas till karaktären Oswald “Oz” Cobblepot. Trots svårigheterna har serien fått mycket beröm och kallas en av årets bästa.

Farrell diskuterar också den tidigare gestaltningen av Pingvinen av Burgess Meredith och Danny DeVito. Han delar även om sitt liv som ensamstående pappa till två söner, James och Henry, varav den äldre sonen lider av en ovanlig neurologisk sjukdom. Farrell berättar öppet om hur faderskapet har påverkat hans liv och förändrat honom till det bättre.

Analyserat och förklarat på ett enkelt sätt: Colin Farrell pratar om sin roll som Pingvinen i tv-serien “The Penguin” och berättar om utmaningarna med att spela rollen. Trots detta är det oklart om det blir en fortsättning på serien. Farrell delar också om sitt liv som ensamstående pappa till två söner, varav den äldre har en ovanlig sjukdom. Genom att öppet dela med sig av sitt liv visar Farrell hur viktigt faderskapet är för honom och hur det har påverkat honom positivt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version