Boris Becker: Magisk bröllop med Lilian de Carvalho Monteiro i Portofino

Boris Becker har erkänt att han ‘inte kunde sluta gråta’ under sitt bröllop med sin tredje fru Lilian de Carvalho Monteiro, efter att paret hade gift sig i en ‘unik’ ceremoni. Den före detta tennisspelaren, 56 år gammal, gifte sig med den politiska riskhanteraren, 33 år, under en tre dagar lång tillställning i Portofino, Italien. Under den fantastiska ceremonin gick den vackra bruden ner för altaret till Coldplays hitlåt Yellow.

Boris Becker: En titt på det lyxiga bröllopet

Boris Becker och Lilian de Carvalho Monteiro valde Portofino som sin bröllopsplats efter att ha tillbringat många lyckliga helger där tillsammans. Brudgummen delade med sig av sina känslor och sa att platsen för ceremonin var en av de mest unika platserna han någonsin varit på i sitt liv. Bruden strålade i en elegant vit axelbandslös klänning av sin gamla skolkamrat, designern Andra Ravieli.

Bröllopet var fyllt av känslor och glädje, och Boris blev tårögd av sina älskades tal efter ceremonin. Gästerna inkluderade tidigare nederländska fotbollsspelaren Ruud Gullit och tyska skådespelaren och modellen Boris Kodjoe.

Boris Becker: En stärkt relation efter prövningar

Även om Boris Becker har haft sina svårigheter, inklusive en fängelsedom för ekonomisk brottslighet, så har han funnit styrka i sitt förhållande med Lilian de Carvalho Monteiro. Han har beskrivit hur deras kärlek har stärkts av prövningarna de har gått igenom tillsammans. Efter att ha spenderat tid bakom galler har Boris insett vilka som verkligen är hans vänner och partner, och Lilian har visat sig vara hans största stöd.

Boris Becker: Framtiden med Lilian

Det nygifta paret planerar att njuta av en resa tillsammans över julperioden, trots att de är upptagna med olika åtaganden. Boris och Lilian har redan en underbar känsla av att vara gifta, och Boris har sagt att höjdpunkten på deras stora dag var att äntligen få kalla Lilian sin fru.

Analys: Artikeln handlar om det lyxiga bröllopet mellan Boris Becker och Lilian de Carvalho Monteiro i Portofino. Trots Boris Beckers tidigare prövningar har han funnit lycka och kärlek i sitt förhållande med Lilian. Deras berättelse visar hur motgångar kan stärka bandet mellan två personer och leda till en ljusare framtid tillsammans. Det är en historia om kärlek, stöd och hopp inför framtiden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version