En person som identifierar sig som Mo Elmasri säger att han avslutades från anställningen under Janet Jackson, mitt i en nyligen uppkommen kontrovers över kommentarer sångerskan gjorde om Demokratiska presidentkandidaten Kamala Harris’ bakgrund.

Elmasris kommentarer kommer efter att representanter för den 58-åriga sångerskan – vars bröder var med i Jackson Five som låg bakom hits som Blame It On The Boogie – berättade för Variety på söndagen att Elmasri släppte ett uttalande på Jacksons vägnar utan auktorisation.

“Janet Jackson sparkade mig på grund av meningsskiljaktigheter mellan mig, henne och [bror och manager] Randy [Jackson,] efter hennes möte med Guardian och hennes obalanserade uttalanden,” berättade Elmasri för The Daily Beast i ett e-postmeddelande. “Det är allt jag kan säga.”

Elmasri sa att han inte kunde “ta emot telefonsamtal på grund av det stora antalet samtal” han hade om ärendet, och tillade, “Allt stöd till Kamala Harris.”

Representanter för Jackson berättade för TMZ på söndagen att “Elmasri absolut inte har någon koppling till” artisten Control.

Enligt uppgifter ska en person som identifierar sig som Elmasri “uppenbarligen felaktigt” ha sagt till Buzzfeed att han var sångerskans representant i mea culpa för uttalandena om vicepresidenten.

Uttalandet från Elmasri löd: “Janet Jackson vill klargöra sina senaste kommentarer. Hon erkänner att hennes uttalanden om vicepresident Kamala Harris’ rasidentitet var baserade på felinformation.

Det fortsatte: “Janet respekterar Harris’ dubbla härkomst som både svart och indisk och ber om ursäkt för eventuell förvirring som orsakats.

“Hon värdesätter mångfalden som Harris representerar och förstår vikten av att fira det i dagens samhälle. Janet förblir engagerad i att främja enhet och förståelse.”

Underhållaren från Gary, Indiana har förvaltats av sin bror Randy i många år, rapporterade Variety och tillade att familjen var “otillgänglig för kommentar” då de sörjer Tito Jacksons död den 15 september.

En iMDb-biografi för Elmasri säger att han är en egyptisk filmmakare som driver 24 East Agency, en konsultationsfirma. Den angav att Elmasri “nu arbetar som kreativ konsult för många globala superstjärnor, inklusive Janet Jackson, Beyonce, Britney Spears och Selena Gomez.”

Elmasris krediter på webbplatsen inkluderar exekutiv producent för Janet Jackson: Family First; samt “okrediterade” roller som kreativ regissör för 2019 års Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw och trainee-assisterande regissör för 2019 års John Wick: Chapter 3 – Parabellum.

Jackson skakade om sociala medier när hon bekände sina kontroversiella åsikter om Demokraternas presidentkandidat 2024 till The Guardian.

En analys av denna artikel visar att det handlar om en kontrovers mellan Janet Jackson och en tidigare anställd, Mo Elmasri, som säger att han blev avskedad på grund av meningsskiljaktigheter. Det finns även en ursäkt från Jackson angående kontroversiella kommentarer om Kamala Harris. Detta visar hur interna konflikter och offentliga uttalanden kan påverka en artists rykte och karriär. Det är viktigt att hantera kommunikation och relationer på ett professionellt sätt för att undvika liknande situationer. Jacksons sörjer Tito Jacksons död: Hur påverkar detta dina investeringar och ekonomi?

Den senaste händelsen med Jackson-familjen har skapat en våg av kritik och förvirring. Men vad betyder detta för dina pengar och investeringar? Läs vidare för att få reda på mer om hur detta kan påverka din ekonomi.

Harris och hennes bakgrund har också varit föremål för diskussion. Med kontroversiella kommentarer från både Trump och Jackson, hur påverkar detta det politiska landskapet? Vad betyder det för dina besparingar och investeringar?

Att förstå och vara medveten om dessa händelser är avgörande för att kunna fatta informerade beslut om dina ekonomiska mål och framtida investeringar. Se till att hålla dig informerad och ta reda på hur du kan dra nytta av den aktuella situationen. Håll dig framgångsrik på finansmarknaden med dessa experttips

Att investera på finansmarknaden kan vara en utmanande uppgift, men med rätt strategi och kunskap kan du maximera dina vinster och minimera riskerna. Som erfaren investeringschef och finansmarknadsjournalist har jag sammanställt några viktiga tips för att hjälpa dig att lyckas på finansmarknaden.

1. Gör grundlig forskning innan du investerar i något företag eller tillgångsklass.
2. Mångfaldiga din portfölj för att sprida risken.
3. Håll dig informerad om de senaste trenderna och händelserna på finansmarknaden.
4. Ha tålamod och långsiktighet i dina investeringar.
5. Använd dig av professionell rådgivning om du känner dig osäker.

Genom att följa dessa tips kan du öka dina chanser till framgång på finansmarknaden och uppnå dina ekonomiska mål på lång sikt. Tveka inte att ta kontroll över din ekonomiska framtid och börja investera redan idag!

Analys:
Den här artikeln ger värdefulla tips och råd för att lyckas på finansmarknaden genom att maximera vinster och minimera risker. Genom att göra grundlig forskning, diversifiera portföljen, hålla sig informerad, vara tålamod och använda professionell rådgivning kan läsarna öka sina chanser till ekonomisk framgång på lång sikt. Det är viktigt att ta kontroll över sin ekonomi och börja investera redan idag för att uppnå sina ekonomiska mål.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version