Investeringsexperten Abby Lee Miller avslöjar nära dödsupplevelse på grund av sepsis

Abby Lee Miller har modigt öppnat upp för första gången om den skrämmande stunden då hon nästan dog efter att ha drabbats av sepsis från en urinvägsinfektion i somras. Den 59-åriga stjärnan från Dance Moms lämnades skrikande av smärta när hennes kateter lossnade bara dagar efter att hon avslutat sin turné Abby Lee Spills the Tea i Storbritannien i juli. I en exklusiv intervju med DailyMail.com berättade den fräcka TV-personligheten om hur hon skyndades till ett sjukhus i London och tillbringade fyra dagar på intensivvårdsavdelningen.

Abby Lee, som fortfarande sitter i rullstol efter att ha diagnostiserats med Burkitt-lymfom, en form av non-Hodgkins lymfom, berättade hur hon fick vänta i över fem timmar på en säng i akuten innan panikslagna läkare insåg allvaret i situationen. Hon avslöjade också detaljer om de smärtsamma procedurerna hon genomgick på sjukhuset i London, inklusive flera IV-linjer i hennes armar och hals. Det visade sig att en urinvägsinfektion var boven bakom skräcken.

Även om Abby Lee Miller har stött på många hälsokampar de senaste åren, har hon fortsatt att kämpa och arbeta hårt för att förverkliga sina drömmar. Trots de svåra situationerna har hon fortsatt att inspirera och motivera andra genom sitt arbete inom dansen och underhållningsbranschen. Det är viktigt att vara medveten om hur snabbt livet kan förändras och att ta hand om sin hälsa för att undvika allvarliga komplikationer. Genom att vara uppmärksam på kroppens signaler och agera i tid kan man undvika farliga situationer som den Abby Lee Miller upplevde. Livet är oviss och hälsan är det viktigaste vi har, så se till att ta hand om dig själv och dina nära och kära.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version