Investeringstips: Tommy Fury ses med mystisk blondin efter uppbrottet från Molly-Mae Hague – vad betyder det för hans ekonomi?

Tommy Fury’s fans är övertygade om att boxaren redan har gått vidare med en ny romans, efter att han filmats med en mystisk blondin under Anthony Joshua’s förlust mot Daniel Dubois i lördags. Boxaren, 25 år, blev högljutt utbuad av de 95 000 fans som var närvarande på Stadium, efter sitt uppbrott från Molly-Mae Hague förra månaden. På måndagen dök det upp en video på Snapchat som fick vissa fans att hävda att Tommy redan gått vidare. Kärleksön-stjärnan filmades på väg in i Boxpark Wembley med en mystisk blondin, men det har sedan framkommit att hon faktiskt var hans managers flickvän. Klippet, fångat på Snapchat, hade texten: “Han är med en annan tjej! Var är Molly-Mae?”.

Tommys framträdande på boxningen var hans första offentliga framträdande sedan han och Molly-Mae avslutade sin förlovning förra månaden. Den professionella boxaren var på plats på Wembley för att se IBF-världsmästaren i tungvikt Anthony Joshua möta Daniel Dubois. Efter att kamerorna visade Tommys ansikte inne på arenan blev han mött av burop och gliringar från en stor del av de 96 000 fans som var på plats. Lyckligtvis tog han det med gott humör genom att hålla händerna för öronen och le mot publiken. Tommy hade ställts frågor om sitt privatliv tidigare under dagen på en frågestund på Box Park. Efter att ha blivit tillfrågad om vad som hänt nyligen svarade han: “Ganska mycket ärligt talat… Mycket har hänt, en del bra en del dåligt, men medierna kommer vara medierna i slutändan. Men låt oss prata lite boxning. Jag är exalterad över att vara på Wembley och jag tror det kommer bli en fantastisk boxningskväll. Jag ser fram emot varje enskild match på kortet och jag tror det kommer bli några explosiva matcher.”

Han sa sedan att han ville komma tillbaka i ringen själv i december innan han hävdade att han siktar på att kämpa fem eller sex gånger om året. Molly och Tommy avslutade sin förlovning förra månaden efter att ha dejtat i fem år och välkomnat dottern Bambi, 20 månader, tillsammans. Spekulationerna om deras plötsliga uppbrott har gått vilda, och Tommy bröt senare tystnaden för att hävda att “falska anklagelser om mig har varit förfärliga”. Och på tisdagen bekräftade Tommy att han är redo att avslöja sanningen om sitt uppbrott från Molly-Mae i ett nytt kapitel i sin kommande självbiografi. Boxaren meddelade tidigare planer på att släppa sin memoarbok, Lightning Can Strike Twice: My Life as a Fury, i oktober. Men efter samtal med förläggarna i samband med sitt chockuppbrott har Tommy nu gjort ändringar i boken och kommer att ta upp anledningarna till uppbrottet.

Slutsats: Tommy Fury’s offentliga image och privata liv har en direkt inverkan på hans karriär och ekonomi. Det är viktigt att han hanterar sitt personliga varumärke på ett sätt som inte skadar hans professionella rykte. Genom att vara öppen med fansen och dela sin historia i sin kommande bok kan Tommy skapa en starkare anslutning till sin publik och potentiellt påverka sitt varumärke positivt. Ett uppbrott kan vara svårt, men genom att ta kontroll över sin berättelse kan Tommy Fury visa sig som en stark och motståndskraftig person, både i och utanför ringen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version