Kate Moss och hennes dotter Lila Moss sågs anlända till Ritz hotel i Paris inför modeveckan

Kate Moss såg lika chic ut som alltid i en svart ensemble när hon och dottern Lila Moss anlände till Ritz hotel i Paris inför modeveckan. Supermodellen, 50 år gammal, höll det avslappnat genom att klä sig i en snygg svart blus som hon matchade med matchande smala jeans och svarta ballerinaskor. Hon höll sina ögon skuggade bakom ett par trendiga solglasögon och bar sina nödvändigheter i en svart handväska instoppad under armen. Stjärnan såg på strålande humör ut när hon log lite medan hon mötte regnet i den franska huvudstaden. Samtidigt visade Lila, 21 år gammal, upp sin stil när hon bar en grunge-stil lång läderjacka, som hon matchade med en svart tröja, lösa jeans och svarta träningsskor.

Deras utflykt kommer efter att Lila nyligen återförenades med sin moster Lottie Moss på British Fashion Council och Burberry London Fashion Week avslutningsfest förra veckan. Paret såg glada ut när de pratade på den stjärnspäckade händelsen, som hölls på The Roof Gardens i High Street Kensington. Deras möte kom bara några dagar efter att Lottie försonats med sin supermodell-syster och Lilas mamma Kate – efter tre års fejdande. Försoningen följde efter Lotties avslöjande att hon vid ett tillfälle hade blivit så främling från sin familj att till och med hennes egen mor slutade prata med henne. Catwalk-stjärnan Kate gjorde en poäng av att posera bredvid sin yngre syster Lottie, 26 år gammal, på bilder tagna på The Griffin pub i Sussex under helgen. Familjen njöt av en publunch med Kates dotter Lila, som också är modell, deras bror Nick Moss, 47 år gammal, och hans flickvän, Tracy Pooley. Återföreningen var för deras fars Peter 80-årsdag, som ett tecken på att de två äntligen har avslutat sin frostiga treåriga fejd. Fejden började tydligen när Lottie, 26 år gammal, började klä av sig för den vuxna prenumerationssidan OnlyFans, efter att ha flyttat till Los Angeles 2021.

Det var en avgörande stund för paret som inte har setts tillsammans på flera år, medan Lottie tidigare hävdade att Kate ‘inte ens svarar på mina sms’. Detta trots att systrarna en gång var så nära att Lottie var tärna på Kates bröllop och till och med flyttade in i hennes Cotswolds herrgård under Covid-pandemin. Men spänningarna växte snabbt över Lotties vilda sätt som såg henne regelbundet ta droger fem gånger i veckan, vilket var en stor varningsflagg för Kate som hade övergett sina egna festdagar. Kates kärlek till att festa, som enligt uppgift sträckte sig till glas med prosecco kl. 8 och glas vin och vodka till lunch, såg vänner ge henne smeknamnet ‘The Tank’, men de senaste åren har hon omfamnat yoga, hälsa och lugna kvällar hemma. Deras livsstilskollision kom till en kulmen mellan paret under nedstängningen, när Kate bjöd in Lottie att bo i hennes Cotswolds herrgård.

En insiderson berättade för Page Six: ‘Kate var frustrerad eftersom Lottie fortsatte att vilja dricka och lägga upp sexuellt provokativa saker på Instagram hela tiden. Det är inte lätt för Kate att vara med människor som dricker, och hon kommer definitivt inte vara med någon som använder kokain.’ Kate fick öknamnet ‘Kokain Kate’ när hon fotograferades snorta ämnet 2005, medan hon dejtade Pete Doherty, som inte har gjort någon hemlighet av sitt eget tidigare drogmissbruk och beroende av heroin. När Lottie till slut lämnade Vogue-omslagsstjärnans hem ‘i dåligt humör’, lämnade hon enligt uppgift kvar två flaskor av sin systers favoritvin vilket tolkades som en ‘fuck you’ gest.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version