Cristiano Ronaldo planerar att sätta sina barn på en elitiskola utanför Lissabon

Cristiano Ronaldo, 39, har börjat förbereda sig för ett liv efter fotbollen. Nu vill han sätta sina fem barn på en privat elitskola utanför Lissabon. En önskan som stoppades av de andra barnens föräldrar.

Tanken från Cristiano Ronaldo sida har alltid varit att flytta hem och bosätta sig i Portugal på heltid efter att han avslutat sin karriär. Familjen har redan ett lyxhus, landets dyraste som köptes för cirka 120 miljoner kronor och sedan rustats upp för nästan lika mycket, i Cascais som ligger tre mil väster om huvudstaden Lissabon.

Ronaldo och flickvännen Georgina Rodriguez vill då också sätta sina fem barn på den privata elitskolan St Julian’s, med en skolavgift på mellan 110 000 till 250 000 kronor per år. Skolan, som enligt spanska ABC har en “elitistisk och mycket begränsad status”, vill dock inte ta emot dem.

Anledningen ska vara att föräldrarna till andra barn är oroliga över att det ska springa paparazzis och annat löst folk i området som vill komma nära Ronaldos barn.

Skolledningen har därför lyssnat på önskemålet och kommer inte godkänna 39-åringens barn. “För Cristiano och Georginas önskan att ge sina barn den bästa internationella utbildningen var skolan det perfekta alternativet, men de har hindrats från att göra det”, skriver ABC.

Cristiano Ronaldos kontrakt med saudiska Al Nassr löper ut sommaren 2025.

Analys:
Cristiano Ronaldo, en av världens mest kända fotbollsspelare, står inför utmaningen att få sina barn antagna till en elitiskola utanför Lissabon. Trots hans önskan möter han motstånd från andra föräldrar på grund av oro för deras barns säkerhet. Detta visar att även kändisar som Ronaldo inte alltid har en enkel väg när det gäller vardagliga beslut som påverkar deras barns framtid och utbildning.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version