Strikt Come Dancing-stjärnan Nick Knowles har berättat hur han är ‘hoppfull om att kunna stanna i tävlingen efter att hans skadade arm har kastat hans framtid på showen i tvivel.

Tidigare på måndagen avslöjade DIY SOS-stjärnan, 62, att han skadade sin arm medan han bytte däck på sin bil på söndagen, efter att ha haft motorstopp på motorvägen.

Han blev senare sedd med armen inslagen i en slynga när han gick till en läkare på Harley Street för en skanning tillsammans med sin fästmö Katie Dadzie.

Och när han pratade med It Takes Two-värden Janette Manrara på måndagskvällen gav Nick en uppdatering om sin skada och avslöjade att han fortfarande väntar på information från läkarna för att se om han kan fortsätta i showen.

Sittandes med Janette, 40, och sin professionella partner Luba Mushtuk, 34, förklarade Nick hur hans skada uppstod, och avslöjade att han hade skadat sin arm när han hastigt försökte byta däck efter att ha fått motorstopp på en motorväg på väg till sin födelsedagsfest med sin son.

Nick förklarade att efter att initialt ha skadat sin biceps och arm, blev smärtan ‘värre och värre’, och berättade hur han till slut missade sin egen fest på grund av motorstoppet.

När Janette frågade om han skulle kunna fortsätta i showen delade Nick med sig: ‘Jag är hoppfull, jag får veta mer imorgon.

‘Jag förväntar mig helt att gå in i träningen och förhoppningsvis vara tillbaka på lördagskvällen.’

Janette gick sedan vidare till att avslöja att Nick och Luba kommer att dansa en amerikansk glid till Blurs Parklife om de stannar kvar i showen, innan hon frågade den professionella Luba hur hon planerar att ‘närma sig’ träningen med tanke på Nicks tillstånd.

Koreografen skojade om att de kommer att göra Nicks slynga ‘glittrig’ innan hon noterade att Nick ‘fortfarande har perfekt position på högerarmen.’

Luba tillade att paret kan arbeta på att göra ‘perfekta fotarbeten’ för foxtrot-elementet i dansen och förhoppningsvis göra en lyft, och noterade att de kommer att ‘arbeta runt’ skadan.

När han frågades om han var nervös för att vara nära botten på ledartavlan efter sin Strictly-debut under helgen, berättade Nick att han kommer att göra ‘sitt bästa’ för nästa show och om publiken kan se att han ‘verkligen försöker’, kommer de förhoppningsvis att stödja honom.

TV-stjärnan tillade att trots att han ‘hålls tillbaka’ av sin skada kan han ‘förhoppningsvis förbättra’ sig i showen.

Samtidigt rapporteras det att Nick kommer att träffa BBC-showens sjukgymnast på tisdag, som kommer att avgöra hans öde.

En källa berättade: ‘Nick kommer att få reda på om han kan stanna på Strictly imorgon. Han har bokats in med sjukgymnasten som arbetar på showen och de kommer att avgöra om han kommer att kunna dansa i helgen.’

Insidern tillade: ‘Nick är helt förkrossad men det finns inget han kan göra mer än att vänta och hoppas på det bästa. Han är så angelägen om att fortsätta och tror att han kan klara det, även om han har en skadad arm.

‘Nick lägger 110 procent i allt han gör och Strictly är en utmaning som han verkligen njuter av. Att behöva missa en vecka eller till och med dra sig ur tävlingen är hans värsta mardröm.’

De tillade att Nick är en ‘kämpe’ och kommer att göra allt i sin makt för att se till att han är tillbaka på dansgolvet på lördag. Nick fortsatte att bära sin arm i en skyddande skyddssele när han gick ut med sin blivande fru tidigare på dagen, med hans skada som väckte oro för att han kanske hoppar av showen.

Presentatören gjorde sin Strictly-debut tillsammans med sin professionella partner Luba på lördagen.

I en video delad på måndagen sa Nick att han skulle åka till en klinik på Harley Street för att genomgå en skanning och hoppades kunna uppdatera fansen om skadans status inför hans medverkan på It Takes Two.

Men han lovade att ‘ingenting skulle hindra honom från att dansa’ inför den andra direktsända showen denna helg.

Genom att dela en video av sin arm insvept i en sele sa Nick: ‘Jag tänkte ge er en liten uppdatering. Jag har en sele, och det beror på att min bil gick sönder vid sidan av motorvägen.

‘Min lilla pojke [var] i bilen, så jag ville byta däck så snabbt som möjligt för att se till att vi var säkra.

‘Och i processen att skynda mig att få av hjulet, så snabbt som möjligt eftersom det var ett stort hjul på min stora bil, lyckades jag skada min axel och arm lite.

‘Jag är inte riktigt säker på hur eller vad, men det har varit ganska smärtsamt. Även om det är lite bättre i morse, är jag på väg till London till Harley Street för att få en skanning gjord, och för att få lite toppmedicinsk rådgivning, men jag är på väg till träningen efteråt så jag kan lära mig stegen till min nästa dans.

‘Och jag ses på It Takes Two lite senare idag, där jag förhoppningsvis kommer ha mer information och kunna uppdatera er, men jag håller er informerade under dagen ändå.

Analys:
Artikeln handlar om Nick och hans skada som kan påverka hans medverkan i en dansshow. Trots skadan visar Nick beslutsamhet och lovar att fortsätta dansa. Det visar att även i svåra situationer kan man hitta motivation och kämpa för sina mål. Det är en påminnelse om att inte ge upp trots hinder och att hålla sig fokuserad på att nå ens mål. Investera klokt: En guide till att maximera din avkastning på finansmarknaden

Att investera på finansmarknaden kan vara en effektiv strategi för att öka din förmögenhet på lång sikt. Genom att göra välgrundade beslut och följa marknadstrender kan du maximera din avkastning och minimera riskerna. I denna guide kommer vi att utforska olika investeringsmöjligheter och ge dig tips om hur du kan nå framgång på finansmarknaden.

Att diversifiera din portfölj är en viktig del av att minimera riskerna när du investerar. Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser kan du skydda dig mot eventuella nedgångar på marknaden. Det är också viktigt att göra din forskning och hålla dig informerad om aktuella händelser som kan påverka dina investeringar.

En annan viktig faktor att beakta är din risktolerans. Det är viktigt att förstå hur mycket risk du är villig att ta och anpassa din portfölj därefter. Genom att skapa en balans mellan risk och avkastning kan du optimera din portfölj för att nå dina finansiella mål.

Slutligen är det viktigt att ha tålamod och disciplin när du investerar. Att följa en långsiktig strategi och undvika impulsköp kan hjälpa dig att undvika onödiga förluster och maximera din avkastning över tid.

Genom att följa dessa riktlinjer och göra kloka investeringsbeslut kan du öka dina chanser att nå framgång på finansmarknaden och förbättra din ekonomiska situation på lång sikt.

Analys:
Denna artikel ger en översikt över vikten av att investera klokt på finansmarknaden och ger läsaren praktiska tips för att maximera sin avkastning och minimera riskerna. Genom att diversifiera portföljen, förstå sin risktolerans och ha tålamod och disciplin kan läsaren öka sina chanser att nå finansiell framgång. Det är viktigt att förstå att investeringar innebär risker, men med rätt strategi och kunskap kan man öka sina chanser att nå sina finansiella mål på lång sikt. En djupgående analys av hur man investerar i finansmarknaden för maximal avkastning

I dagens osäkra ekonomiska klimat är det viktigt att ha rätt strategi när det gäller investeringar på finansmarknaden. Som erfaren investeringschef kan jag med säkerhet säga att det finns vissa nyckelfaktorer att beakta för att maximera avkastningen på dina investeringar.

Ett av de viktigaste stegen är att diversifiera din portfölj för att sprida riskerna. Genom att investera i olika tillgångsklasser som aktier, obligationer och råvaror kan du minska risken för stora förluster. Det är också viktigt att ha tålamod och inte låta kortsiktiga svängningar på marknaden påverka dina långsiktiga investeringsmål.

Att ha en noggrann riskhanteringsstrategi är också avgörande. Genom att sätta tydliga stop-loss-gränser och regelbundet utvärdera din portfölj kan du minimera förluster och öka dina chanser till långsiktig framgång.

Sammanfattningsvis är det viktigt att vara disciplinerad, tålmodig och väl förberedd när man investerar på finansmarknaden. Genom att följa dessa riktlinjer kan du öka dina chanser till en framgångsrik investeringsstrategi och uppnå dina ekonomiska mål på lång sikt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version