Manchester Citys 16-åring imponerar på ligacupen medan Chelsea vinner stort – Här är alla resultaten från kvällen!

Manchester City vann mot Watford med 2-1 i ligacupen, där 16-årige Kaden Braithwaite spelade från start och blev den yngste spelaren i Premier League-eran att få speltid i Citys A-lag. Braithwaite höll nollan innan han byttes ut i den 76:e minuten, medan Jérémy Doku och Matheus Nunes gjorde målen för City och Tom Ince gjorde ett tröstmål för Watford.

Å andra sidan vann Chelsea stort mot Barrow med 5-0, där Christopher Nkunku gjorde ett hattrick. Andra resultat från ligacupen inkluderade Walsall-Leicester 0-1 efter straffar och Wycombe-Aston Villa 1-2.

Det är tydligt att unga talanger som Braithwaite och etablerade spelare som Nkunku fortsätter att imponera i ligacupen. Dessa resultat visar att det finns en spännande mix av erfarenhet och ungdomlig entusiasm inom fotbollen, vilket gör det till en mycket intressant tid för investeringar och finansiella beslut inom sportvärlden. Genom att följa dessa framgångshistorier och resultat kan investerare få viktig insikt och möjligheter att göra smarta val som kan påverka deras ekonomiska framtid positivt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version