Svenskar glänste i NHL:s försäsong – Emil Heineman imponerade med Montreal Canadiens

Emil Heineman, den unge talangen från Leksand, visade framfötterna i nattens match när Montreal krossade Philadelphia med 6-0. Han stod för ett mål och en assist, och det verkar som att han är redo att ta sin plats i laget inför den kommande säsongen.

Även finländska stjärnan Patrik Laine gjorde sin debut för Habs, men lyckades inte plocka några poäng i den överlägsna segern. Publiken exploderade ändå av lycka över att få se honom spela.

I andra matcher vann Calgary båda sina möten mot Edmonton, medan Dallas besegrade Colorado med hjälp av svenska spelare som Nils Lundkvist, Oskar Bäck och Oskar Olausson.

Utah Hockey Club fortsätter att imponera och har ännu inte förlorat en match. Senaste segern kom mot LA Kings, där stjärnan Clayton Keller avgjorde i förlängningen.

Sammanfattningsvis var det en spännande natt med flera svenska spelare som visade upp sin talang på NHL-isen. Det är tydligt att svenskarna har en betydande roll i NHL och det ska bli spännande att följa deras framgångar under den kommande säsongen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version