Dolly Parton och Miley Cyrus är släkt – deras gemensamma anfader avslöjad

En genetisk analys visar att Dolly Parton och Miley Cyrus är avlägsna kusiner, vilket har överraskat båda parterna. Deras gemensamma förfader, John Brickey, föddes 1740 i Virginia och flyttade senare till Tennessee, där han avled 1806. Båda sångerskorna har starka band till Tennessee och har samarbetat vid flera tillfällen.

Dolly Parton och Miley Cyrus är sjunde kusiner en gång bort. Deras gemensamma anfader är John Brickey, född 1740 i Virginia. Brickey-familjen härstammar från Frankrike och anlände till USA på 1600-talet. Det är en intressant upptäckt som visar hur nära kopplade dessa två ikoner är, trots att de inte visste om det tidigare.

Genom denna genealogiska upptäckt har vi fått insikt i hur historien och släktskapet kan forma våra liv och relationer. Det visar att även kändisar som Dolly Parton och Miley Cyrus har djupa rötter och att vi alla är mer sammanlänkade än vi kanske tror. Det är en påminnelse om vikten av att förstå vår historia och hur den kan påverka våra liv och relationer idag. Dolly Parton och Miley Cyrus: Familjeband och musikaliska samarbeten

Dolly Parton spelade Hannahs (Miley) gudmor i showen och gick under namnet Tant Dolly. Hon återupprepade sin roll i en episod i säsong två som sändes den 7 december 2007. Dolly gjorde sitt tredje och sista framträdande i showen i en episod i säsong fyra som sändes den 19 december 2010. Duon har också firat det nya året tillsammans när de var värdar för Mileys nyårsfest 2023 och uppträdde tillsammans i december 2022.

Mileys berömda cover av Jolene är inte den enda gången hon har bytt låtar med sin gudmor. En släktforskningsfirma bekräftade att de två countrylegenderna är syvende kusiner en gång bort i en pressrelease på måndagen. Både Dolly och Miley har starka band till Tennessee och har samarbetat flera gånger genom åren.

Dolly gjorde en cover på Mileys mega-hit Wrecking Ball från 2013 för sitt nittionde solostudioalbum, som släpptes i november förra året. I juni avslöjades det att en musikal inspirerad av sångerskans liv och karriär, Hello, I’m Dolly, var på gång. Musikalen kommer att komma till Broadway 2026.

Analys: Denna artikel belyser det nära förhållandet mellan Dolly Parton och Miley Cyrus, inklusive deras familjeband och musikaliska samarbeten. Det visar också på deras fortsatta popularitet och inflytande inom underhållningsbranschen. För fans av båda konstnärerna ger detta en intressant inblick i deras gemensamma historia och framtida projekt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version