Oslo Business Forum pågår under onsdag och torsdag. Här kan du se programmet i E24s studio live, och tidigare sändningar med bland annat Jacob Schram.

Dagens program på Oslo Business Forum i E24s studio:

13.30: Konstgjord intelligens i norska ledningsgrupper med Leif Arne Jensen, VD på PwC Norge och Kristine Dahl Steidel, VD på Microsoft
13.50: Ledarskap i köket: Måste man vara arg för att lyckas? med Chef Filip August Bendi på Bocuse d’Or.

Se live-sändningen högst upp i artikeln.

Här kan du se tidigare sändningar:
– Jacob Schram om krishantering under Norwegian-eran
– Cybersäkerhet – digitala hjälmar och skyddsskor med Pål Kvam från Telenor och Rolf Rander Næss från Knowit.

På torsdag är följande punkter på programmet:
08.30: Är det robotar och konstgjord intelligens som ska rädda norsk detaljhandel? Med Fooddora-Norge-chef Prashant Søegaard och XXL-chef Freddy Sobin.
08.55: Livslångt lärande – avgörande i en värld i snabb förändring. Med INSEAD-styrelseordförande Kristin Skogen Lund och BI-rektor Karen Spens.
11.00: Hur man lyckas som den moderna ledaren? Med Finlands tidigare statsminister Sanna Marin och managing partner Cecilia Flatum på Deloitte.
11.20: Hur räddar vi världen med startups? Med Hafslund Vekst-chef Knut Inderhaug och Energi.ai-chef Anders Lier.
11.45: Höstväder på marknaderna – finns det någon säker hamn för våra pengar? Med Förvaltare Karin Bucsh på Storebrand och Sjefstrateg Christian Lie på Formue.
13.45: Aksel Lund Svindal och Christoffer Sundby: Vad kan näringslivet lära av toppidrotten?
14.05: IBM och Askeladden: Så jobbar vi med talangutveckling. Med Marianne Gaarder Amland och Siri Evensen.

Analys:
Oslo Business Forum erbjuder en mängd intressanta diskussioner och insikter om olika ämnen som konstgjord intelligens, ledarskap, digital säkerhet och investeringar. Att delta i evenemanget kan ge dig värdefulla kunskaper och insikter som kan påverka ditt företag och din ekonomi positivt. Ta chansen att lära dig av ledande experter och utveckla din affärsstrategi för en framgångsrik framtid.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version