Netflix fortsätter sin succéserie med “Ronja Rövardotter”

Sedan premiären av Netflix “Ronja Rövardotter” har tittarna ivrigt väntat på fortsättningen. Nu, lagom till höstrusket, bekräftar streamingtjänsten att andra delen släpps om bara en månad.

Idag avslöjar streamingjätten glada nyheter för sina tittare – den populära tv-serien “Ronja Rövardotter” får sin efterlängtade fortsättning. Den 28 mars gjorde serien, baserad på Astrid Lindgrens klassiska berättelse, sin debut på Netflix.

Serien är uppdelad i två delar, och efter att den första delen släppts, har många väntat på besked om när fortsättningen skulle komma – något Netflix hållit hemligt fram till nu.

Den andra delen, med ytterligare sex avsnitt, har premiär den 24 oktober. Serien bygger på Astrid Lindgrens roman från 1981, där vi får följa den äventyrliga Ronja, en ung flicka som växer upp i en rövarfamilj i en medeltida borg.

I huvudrollerna ser vi Kerstin Linden och Jack Bergenholtz Henriksson som Ronja och Birk, medverkar gör även Pernilla August, Christopher Wagelin, Johan Ulveson och Sverrir Gudnason.

Analys:
Netflix fortsätter att leverera med den efterlängtade fortsättningen på “Ronja Rövardotter”, vilket förväntas glädja fansen och locka nya tittare. Med en stark koppling till Astrid Lindgrens klassiska berättelse, erbjuder serien en spännande och underhållande upplevelse för alla åldrar. Genom att släppa den andra delen i höst, skapar Netflix en perfekt tidpunkt för tittare att dyka in i Ronjas värld och njuta av ännu mer spänning och äventyr. Så missa inte chansen att följa med på Ronjas rövaräventyr den 24 oktober!

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version