Investera med framgång: Svensk hockeytalang imponerar i NHL försäsongsmatcher

Pontus Holmberg, den svenska spelaren från Toronto, visade sin tuffa sida i en intensiv vänskapsmatch mot Ottawa. Trots sitt vanliga lugna uppträdande på isen, visade Holmberg att han kan försvara sig när det behövs.

I matchen satte han en hård tackling på Ridly Greig som resulterade i en skadad tand för Greig. Senare utmanade Greigs lagkamrat Cole Reinhardt Holmberg, vilket ledde till ett handgemäng där Holmberg visade sin styrka och utsågs till segrare.

Även om Ottawa vann matchen med 2-1, imponerade spelare som Dennis Hildeby och Anton Forsberg med sina prestationer på isen. Samtidigt visade unga talanger som Anton Wahlberg, Noah Östlund och Isak Rosén upp sig i sina matcher.

I en annan match mellan Rangers och Islanders på Madison Square Garden, vände Rangers underläge till seger och Adam Edström blev matchhjälte. Islanders har haft problem med att behålla sina ledningar, vilket blev tydligt även i denna match.

Slutligen, Fabian Lysell imponerade med ett powerplay-mål när Boston Bruins besegrade Washington med 4-2. Efter två säsonger i AHL förväntas Lysell ta en ordinarie plats i Bruins lag i år, vilket stärker hans aktier på marknaden.

Dessa prestationer visar på talang och potential hos svenska spelare i NHL, vilket kan vara intressant för investerare och fans att följa under den kommande säsongen.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version