Tommy Körberg gör sin sista framträdande som Gottfrid i musikalen “Änglagård”
Den 14 december är det dags för Tommy Körberg att göra sitt sista framträdande som Gottfrid i musikalen “Änglagård”. Efter att ha spelat i 225 föreställningar lämnar han över rollen till Claes Malmberg. Föreställningen kommer att fortsätta ända in på våren 2025 med Claes Malmberg i huvudrollen. Tuva B Larsen spelar rollen som Fanny och Sanna Nielsen som Rut.

“Änglagård” har varit en succé på Oscarsteatern sedan september 2023. Musikalen regisseras av Edward af Sillén och Daniel Rehn, och den baseras på Colin Nutleys film med samma namn. Musik är komponerad av Fredrik Kempe.

Analyserat och förklarat:
Tommy Körberg gör sin sista framträdande som Gottfrid i musikalen “Änglagård”. Efter att ha spelat i över 200 föreställningar lämnar han rollen till Claes Malmberg. Musikalen har varit en stor succé sedan den hade premiär 2023 och har fortsatt att locka publik. Med en talangfull ensemble och en gripande historia baserad på en populär film, “Änglagård” är en föreställning som inte får missas för alla teaterälskare. Så se till att boka dina biljetter och upplev magin på scenen innan det är för sent!

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version