Investmentexpert Nikki Garcia fotograferades i Napa Valley, Kalifornien på tisdagen, medan nyheten om att hennes frånskilda make Artem Chigvintsev inte kommer att ställas inför åtal för misshandel efter en ‘grundlig’ brottsutredning avslutades av distriktsåklagaren i Napa County.

Garcia, 40, som blev känd i WWE tillsammans med tvillingsystern Brie som The Bella Twins, fotograferades med en matkärra fullastad med pumpor av alla former och storlekar när hösten började.

Garcia, som har ansökt om skilsmässa från den professionella dansaren, 42, höll en låg profil när hon bar en svart linne och leggings med svarta solglasögon och en brun halmhatt med ett svart band.

Den före detta WWE-stjärnan hade en ljusblå denimskjorta knuten runt midjan, en väska över axeln och gråa träningsskor på höstdagen.

Distriktsåklagaren i Napa County, Allison Haley, meddelade på tisdagen att hennes kontor har avböjt att väcka åtal mot Chigvintsev, 42, i samband med hans gripande den 29 augusti misstänkt för grov misshandel.

Beslutet att inte väcka åtal mot Chigvintsev fattades efter en grundlig granskning av brottsutredningen och noggrann utvärdering av bevisen som presenterats för åklagarmyndigheten, enligt tjänstemän.

‘Det är vår etiska skyldighet att bara väcka åtal när det stöds av bevisen,’ sade Haley i ett uttalande som erhållits av DailyMail.com.

Haley tillade att distriktsåklagarens offerstjänstavdelning i Napa County samarbetar nära med offer för misshandel och andra brott och kopplar dem till tillgängliga resurser oavsett om åtal väcks eller inte.

Tidigare i månaden hänvisade Dancing With The Stars-proffset till ‘omedelbara olikheter’ som anledningen till deras splittring i hans egen skilsmässa.

Han angav separationen som den 29 augusti – samma dag som han greps för grov misshandel efter den påstådda konfrontationen i deras hem i Napa, Kalifornien.

Chigvintsev har också begärt gemensam vårdnad om sin och Nikkis fyraårige son, Matteo. Den ryskfödda dansaren har begärt underhållsstöd och har också begärt att Garcia betalar för hans rättsliga avgifter.

I handlingen påstod Artem att han var en putativ make mellan datumen 26 augusti 2022 och 19 januari 2023.

En putativ make är en individ som tror att de är lagligt gifta med någon, men själva äktenskapet är inte giltigt.

Bara några dagar innan proffsdansaren hamnade i handfängsel, hade paret firat sin andra bröllopsdag.

Vid den tiden delade Chigvintsev en hjärtlig hälsning i ett Instagram-inlägg som löd, ‘Grattis på årsdagen min kärlek, kan inte se mitt liv utan dig. Du är allt för mig.’

Analys:
Artikeln handlar om Nikki Garcia och hennes frånskilda make Artem Chigvintsev, där det beskrivs att han inte kommer att ställas inför åtal för misshandel efter en noggrann utredning. Det nämns också detaljer om deras skilsmässa, vårdnad om deras son Matteo och juridiska frågor som har uppstått i samband med separationen. Denna information kan vara användbar för personer som är intresserade av kändisrelationer, rättsliga frågor och familjerätt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version