Lady Gaga avslöjar nytt album på röda mattan

Glädjebesked! Lady Gaga bekräftar att det blir ett ”Joker”-album. ”Harlequin” är namnet på Lady Gagas nya album som släpps på fredag, skriver Billboard. Det var på röda mattan vid Londonpremiären av ”Joker: Folie à deux” på onsdagskvällen som superstjärnan – endast två dagar innan släppet – avslöjade att ett album med originallåtar som hon skrivit till filmen är på gång. I ”Joker”-uppföljaren spelar Lady Gaga Harley Quinn, superskurk och före detta flickvän till Joaquin Phoenixs Joker.

Samma dag lade sångerskan också upp en bild på Instagram på albumomslaget, där hon står i duschen i Harley Quinn-sminkning med flytväst på. Bland de 13 spåren på albumet finns också en låt, ”Happy mistake”, som inte är med i filmen. Popstjärnan bekräftar också att ett sjunde studioalbum kommer i februari, fem år efter ”Chromatica”. En försmak i form av en singel väntas redan i oktober.

Analys: Lady Gagas nya album och kommande singelsläpp är mycket efterlängtade händelser för hennes fans och musikindustrin. Det är viktigt att följa med i musiknyheterna för att vara uppdaterad och kunna njuta av den senaste musiken. Det kan också vara en ekonomiskt lönsam investering att hålla koll på artisters nya släpp och hur det påverkar marknaden. Så se till att inte missa Lady Gagas kommande musikprojekt för att vara en del av den spännande musikvärlden och kanske till och med göra en smart investering för framtiden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version