AIK skrällde mot Linköping och tog tre blytunga poäng i bottenstriden

AIK bröt sin svit av nio raka matcher utan vinst genom att skrälla mot Linköping och säkra tre viktiga poäng i bottenstriden. Segern ger hopp om att säkra ett nytt kontrakt i damallsvenskan.

Beata Olsson gav AIK en drömstart genom att rulla in ledningsmålet redan i den femte minuten. Trots intensivt försvarsspel lyckades laget hålla emot Linköpings press och säkra sin fjärde seger för säsongen.

Trots segern ligger AIK fortfarande på en 13:e plats i tabellen, näst sist i damallsvenskan. Men laget har nu samma poäng som Örebro, med en match mer spelad. Med tre matcher kvar att spela, inklusive ett derby mot Djurgården, finns det fortfarande hopp om att undvika nedflyttning.

Analys:
Den här artikeln handlar om AIKs oväntade seger mot Linköping i damallsvenskan, vilket ger dem en chans att undvika nedflyttning. Trots en svit av nio matcher utan vinst visar laget prov på styrka genom att besegra ett starkt motstånd. Med tre matcher kvar att spela och möjligheten att klättra i tabellen finns det spänning och potential för AIK att säkra sin plats i den högsta ligan.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version