Lucy Beaumont bryter äntligen sin tystnad om sin skilsmässa från exmaken Jon Richardson. Paret, som delar en dotter och gifte sig i april 2015, meddelade att de skulle separera tidigare i år. De började dejta 2013 efter att de träffat varandra genom vännen Roisin Conaty och fortsatte att arbeta tillsammans i flera shower, inklusive Meet The Richardsons. I ett gemensamt uttalande i april sa paret: “Efter 9 års äktenskap vill vi meddela att vi har separerat. Vi har gemensamt och vänligt fattat det svåra beslutet att skiljas och gå skilda vägar.” Jon överlämnade 1,625 miljoner pund till Lucy när de avslutade sitt nioåriga äktenskap.

Komikern Lucy, 41, har nu för första gången talat om separationen och berättade för Ok! Magazine: “Människor kanske tror att jag borde prata om det eftersom vi var så offentliga och alla kände oss som ett par, men jag kommer inte göra det, och inte för att det finns någon fientlighet.” Hon tillade att hon inte känner sig annorlunda nu när hon är i fyrtioårsåldern, bara lite argare och inte vill ta något skit från någon.

Det är viktigt att förstå hur en skilsmässa eller separation, särskilt efter ett långt äktenskap, kan påverka inte bara parterna själva utan också deras familj, vänner och ekonomi. Att hantera ekonomiska frågor som fördelning av tillgångar och besparingar kan vara komplicerat och kräva professionell rådgivning. Dessutom kan den känslomässiga påfrestningen vara betungande och påverka individernas mentala hälsa och välbefinnande. Det är viktigt att söka stöd och hjälp vid behov för att hantera och komma igenom en skilsmässa på bästa sätt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version