Paris Fashion Week når sin kulmen den här helgen.

Investera i mode: Heidi Klum, Bella Thorne och Stella Maxwell var stjärnorna på plats för en fest på lyxiga Costes-restaurangen och hotellet i Paris på fredagskvällen.

Investera nu och följ med på Paris Fashion Week! Heidi, 51, visade upp sin underkläder under en helt genomskinlig svart klänning.

Investera och se de senaste trenderna: Bella, 26, visade upp sin midja i en vit bh och matchande vida byxor när hon gick ut med sin fästman Mark Emms.

Investera i modevärlden: Stella, 34, bar en genomskinlig kjol tillsammans med en svart och röd korsettliknande topp och matchande jacka.

Investera nu och se de senaste trenderna: Även Sofia Vergara och modellen Shanina Shaik var på plats och bar små läderhotpants.

Investera i din stil: Heidi var också med i Le Défilé L’Oréal Paris-showen tidigare under veckan och visade upp en tight klänning med en släp.

Investera i dig själv och se fantastisk ut: Kendall Jenner, Eva Longoria, Andie McDowell, Jane Fonda, Camila Cabello och Cara Delevingne var också med på catwalken.

Investera i din framtid: Temat för årets evenemang var “Walk Your Worth” för att fira kvinnors styrka, inkludering och systerskap.

Investera nu och se de senaste trenderna: Klum avslutade säsong 19 av America’s Got Talent och filmade finalen tillsammans med Sofia Vergara.

Investera i din stil: Klum bar en dramatisk cat-eye och matchade med persikorouge och en babyrosa läpp.

Investera i din look: Hon bar också iögonfallande örhängen och en matchande tennis-halsband.

Investera nu och se fantastisk ut: Klum bar en blekrosa manikyr och flera silverringar för att komplettera sin look.

Investera i dig själv och se fantastisk ut: Investera i din stil och se lika fantastisk ut som modellerna på Paris Fashion Week.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version