Michael Schumachers dotter har gift sig på Mallorca – exklusivt bröllop med stort säkerhetspådrag

Michael Schumachers dotter har gift sig på Mallorca – bröllopet hölls vid familjens lyxvilla på Mallorca under stort säkerhetspådrag. Enligt Bild tvingades alla gäster lämna ifrån sig sina mobiltelefoner.

Michael Schumachers hälsotillstånd har varit höljt i dunkel sedan olyckan i franska Alperna vintern 2013. Den sjufaldiga världsmästaren har varken gjort något publikt framträdande eller synts på bild sedan dess och endast hans allra innersta krets vet hur han mår.

Hans dotter Gina, 27, har nämligen gift sig med sin man Iain Bethke och Bild skriver att det är möjligt – till och med sannolikt – att “Schumi” flögs med helikopter från hemmet i Schweiz till Mallorcas västra spets, där bröllopet hölls.

Familjen Schumacher köpte lyxkåken på Mallorca för omkring 300 miljoner kronor år 2018 och har sedan dess använt den som semesterhus.

Den tyska tidningen, som har många detaljer från bröllopet, skriver att helgen inleddes med ett “white party” under fredagen och att omkring 100 gäster var på plats. Vigseln hölls under lördagen och Gina leddes till en vit paviljong av sin bror Mick, 25, i stället för av sin pappa vilket är traditionsenligt – men att “Schumi” kan ha varit på plats utan att ha närvarat vid själva vigseln.

Bild skriver att det rådde strikt fotoförbud under vigseln och att samtliga gäster beordrades av säkerhetsvakter att lämna ifrån sig sina mobiltelefoner.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version