Den före detta Emmerdale-stjärnan Gemma Oaten hävdar att Nick Knowles ‘grymt’ dumpade henne ‘som en sten’ efter att deras korta förhållande blev offentligt, vilket har fått henne att känna sig ‘hemsökt sedan dess’. Skådespelerskan, 40, träffade den framtida Strictly Come Dancing-stjärnan, 62, på TV Choice Awards 2016 efter att han hade gjort slut med sin andra fru Jessica Moor. Nick snart förde henne på middag och sedan på en romantisk semester, innan bilder på dem som kramas tillsammans vid ceremonin publicerades, vilket ledde till att han ‘förändrades på en sekund’. Gemma, som spelade Rachel Breckle i ITV-såpan, berättade för The Mirror: ‘Det handlade allt om honom och hur det skulle påverka hans familj. Det var verkligen grymt eftersom han sa att det inte spelade någon roll för mig. Jag mådde illa.’ ‘Jag sa, “Vill du slänga bort det vi har? Vi har inte gjort något fel”. Men han dumpade mig bara som en sten. Jag trodde det var en verklig relation och han var inte rädd att låta andra veta.’ Men Nick bröt snart av förhållandet och återvände till sin frånvarande fru Jessica, med vilken han delar 10-åriga sonen Eddie, innan de splittrades för gott året därpå. Gemma avslöjade: ‘Upplevelsen med Nick sänkte mitt självförtroende och jag har lärt mig att vara på min vakt sedan jag började dejta honom.’ DIY SOS-stjärnan var också gift med Gillian Knowles från 1996 till 2000 med vilken han delar sonen Charlie och dottern Tuesday, medan han också har sonen TJ med dansaren Paula Beckett. Detta kommer när stjärnan är redo att gå ner på knä med fästmön Katie Dadzie, 34, trots deras 30-åriga åldersskillnad. Nick friade i augusti 2023 och den stora dagen verkar närma sig efter att bruden blev sedd när hon handlade efter sin klänning den här veckan. Samtidigt kommer den snart att bli brudgummen redo för sin första dans efter att han avslöjade att han ska dansa igen på Strictly på lördag efter en armskada. Nick’s framtid på BBC-dansshowen hängde i balans tidigare den här veckan efter att han ådragit sig en armskada när han bytte däck när hans bil gick sönder när han körde till sin 62-årsdag. Nick och Katie gjorde sin offentliga debut som ett par på en restaurang i Bath efter att ha varit vänner i flera år. Tillbaka i mars avslöjade Nick varför han fortfarande inte hade planerat sitt bröllop med sin fästmö på grund av sitt hektiska schema. Han berättade för The Sun: ‘Jag har varit borta för mycket med alla reseprogram jag har gjort. Katie har varit väldigt upptagen med företaget.’ TV-personligheten fortsatte: ‘Och ju mer det blir upptaget, desto svårare blir det att hitta, att försvinna i en vecka i schemat blir svårare och svårare.’ Gemma, som spelade Rachel Breckle i ITV-såpan, berättade för The Mirror: ‘Det handlade allt om honom och hur det skulle påverka hans familj. Det var verkligen grymt eftersom han sa att det inte spelade någon roll för mig. Jag mådde illa’.

Men han har sedan dess fått grönt ljus från showbossarna, ett beslut som stärkts av hans popularitet bland tittarna, vilket innebär att han kommer att återvända med professionella dansaren Luba Mushtuk för vecka två. Och Katie hoppas att efter all dansutbildning kommer Nick vara redo att svepa iväg henne med en vals på deras bröllopsnatt. Paret förlovade sig i New Orleans i augusti 2023 och paret meddelade den glada nyheten på Instagram. Nick skrev: ‘Det var en Haribo-ringincident i New Orleans. Mycket glad’.

Det kommer efter att BBC-bossarna bekräftade att Nick kommer att återvända till Strictly Come Dancing på lördag kväll efter att en armskada lämnade hans långsiktiga framtid på showen i obalans. Han fick en arm skada när han bytte däck när hans bil gick sönder när han körde till sin 62-årsdag. Han och Katie gjorde sin offentliga debut som ett par på en restaurang i Bath efter att ha varit vänner i flera år. Tillbaka i mars avslöjade Nick varför han fortfarande inte hade planerat sitt bröllop med sin fästmö på grund av sitt hektiska schema. Han berättade för The Sun: ‘Jag har varit borta för mycket med alla reseprogram jag har gjort. Katie har varit väldigt upptagen med företaget.’ TV-personligheten fortsatte: ‘Och ju mer det blir upptaget, desto svårare blir det att hitta, att försvinna i en vecka i schemat blir svårare och svårare.’

Nick’s Extensive Dating Life: 1995-2000: Gillian Knowles Nick hade två barn med sin första fru innan deras separation år 2000. De delar sonen Charlie, 27, och dottern Tuesday, 26. OKÄNT: Paula Beckett-Vass Lite är känt om hans romans med skönhetsterapeuten Paula, även om paret delar sonen Tyrian-J, 23. 2000-2003: Suzi Perry De två presentatörerna träffades på inspelningen av BBC:s City Hospital strax efter hans separation från sin första fru och fortsatte att dejta i tre år. 2009-2016: Jessica Rose Moor Nick började dejta Jessica 2009 innan de gifte sig 2012 och välkomnade sonen Eddie 2014. De separerade 2016 – till en början på ett vänligt sätt, då han stöttade henne under hennes kamp mot livmoderhalscancer. Efter hennes återhämtning diskuterade de en återförening men splittrades för gott i december 2016. Saker blev senare otäcka, med ordkrig mellan paret. Jessica anklagade stjärnan för misshandel i ett explosivt öppet brev på Twitter. De blev också fast i finansiella strider när hon begärde mer pengar för att försörja deras son vilket ledde till ytterligare hjärtesorg för paret men de löste senare sina problem. 2017: Pascal Craymer Nick hamnade i rubrikerna med TOWIE-stjärnan Pascal efter en kortvarig romans. Saker blev sura dock när modellen Pascal hävdade att hon blockerade Nick efter att han rapporterat skrytit om sin ‘svängande’ säng och ‘dejta yngre kvinnor’. Hon påstod att den två gånger gifta DIY SOS-värden var ‘desperat efter att få till det’ när de gick på några av lyxiga dejter förra året. Hon påstod också att ‘direkta’ Nick försökte kyssa henne innan förrätterna under en £600-måltid och pinsamt gjorde henne med sin ‘pappadans’ på en nattklubb. 2019-2020: Emily Hallinan Emily och Nick började dejta 2019, efter att ha utbytt en serie meddelanden om en arbetsmöjlighet på Twitter, med Nick som sa till Emily att höra av sig. Tyvärr, ett år senare, i februari 2020 bekräftade Nick att paret hade splittrats. Han tog till Twitter för att avslöja att han är singel och uppmanade sina följare att inte oroa sig för Alla hjärtans dag eftersom han också tillbringade dagen ensam.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version