Penny Lancaster stänger ner rykten om äktenskapsproblem med Sir Rod Stewart när hon sjöng Grease’s Hopelessly Devoted To You för sin man på fredagen. Loose Women-stjärnan, 53, och veteranrockaren, 79, har enligt uppgift desperat arbetat med sitt 17-åriga äktenskap efter att Rod ångrade sina planer att sälja sin £55 miljoner Beverly Hills-herrgård och återvända heltid till Storbritannien. Men en video visar att paret inte förlorat sin kärlek när Penny sjöng medan hennes man såg beundrande på under lanseringen av Hopelessly Devoted på The Ned London. Penny var chic personifierad, strålade i en åtsittande långklänning smyckad med en höstblommig tryck. För den storslagna kvällen stylade Penny sitt blonda hår i en voluminös bouncy blowout.

I och med den glamorösa framträdandet när Penny sjöng den vackra melodin, tittade Rod på sin fru med beundran. För det bländande evenemanget fångade Rod uppmärksamhet i en svart och silvermönstrad tvådelad kostym, som han kombinerade med en krispig vit skjorta och svart slips. Rod och Penny sågs mysiga på evenemanget när de kramade varandra och delade en karaoke-duett. Kvällen var designad för att fira den otroliga bandet mellan människor och deras husdjur. Hopelessly Devoted skapades av Mark Aldridge för att hjälpa en liten välgörenhetsorganisation vid namn Celia Hammond Animal Trust som befinner sig i akut finansiellt behov.

Resultatet av denna händelse kan påverka allmänheten på så sätt att det ger insikt i kändisars äktenskapsproblem och hur de hanterar dem. Det visar också hur kändisar engagerar sig i välgörenhetsverksamhet för att hjälpa djur i nöd, vilket kan inspirera andra att göra detsamma. Slutligen ger det en glimt av det glamorösa livet hos kändisar och deras lyxiga evenemang, vilket kan vara underhållande och intressant för många att följa.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version