En revolutionerande modell för långtidsarbetslösa – Dunya Abdalla hittade sitt kall i “Sandslimodellen”

Dunya Abdalla, en invandrare från Irak, har funnit hopp och motivation genom det nya programmet “Sandslimodellen”, som är ett samarbete mellan Nav och Vestland fylkeskommune. Efter många år utan arbete har Abdalla nu möjligheten att förverkliga sin dröm om att bli kock och ta fagbrev inom två år.

Den nya modellen passar perfekt till Abdallas färdigheter och tidsbegränsningar, vilket har gett henne en ny start i arbetslivet. Efter att ha kämpat med svåra ämnen och att ha tre barn har Abdalla äntligen hittat sin plats i restaurangbranschen.

Genom detta program har långtidsarbetslösa som Abdalla fått en andra chans att hitta en stabil karriär och förverkliga sina drömmar. “Sandslimodellen” erbjuder inte bara utbildning och färdigheter, utan också hopp och motivation för en bättre framtid.

Investera i din framtid genom att utforska nya möjligheter och program som kan ge dig en ny start i arbetslivet. Ta chansen att förändra ditt liv genom att delta i innovativa program som “Sandslimodellen” och se hur det kan påverka ditt liv och din ekonomi positivt. Satsa på dig själv och dina framtidsutsikter genom att omfamna nya möjligheter och utmaningar som kan leda till framgång och uppfyllelse.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version