Nick Knowles delar med sig av en hälsouppdatering bara timmar innan lördagens show efter att det bekräftats att han ska uppträda. DIY SOS-stjärnan var osäker på sin plats efter att ha skadat sig när han bytte däck när hans bil bröt ihop när han körde till sin 62-årsdag förra veckan. Nick sa på Instagram: ‘På väg till studion, det är showdag. Jag har haft två dagar att lära mig dansen så bra jag kan’. ‘Jag lovar att ge allt ikväll och försöka utföra det bra, [pro partner] Luba [Mushtuk] har arbetat sin magi med att koreografera något fantastiskt’. ‘Allt jag behöver göra nu är att utföra det, det har varit en tuff vecka men jag är väldigt exalterad över att dansa senare ikväll och oroa er inte för mig, axeln blir starkare för varje dag som går’.

‘Tack för allt stöd och kärlek som skickats, och kom ihåg, jag är i botten fyra på grund av förra veckan. Om jag inte dansar bra ikväll kan jag vara i trubbel, så snälla rösta för att behålla mig och Luba i tävlingen!’ Nick fick grönt ljus från showens bossar, en beslut som stärktes av hans popularitet bland tittarna, vilket innebär att han kommer att återvända med professionella dansaren Luba Mushtuk för vecka två. En källa berättade för The Mirror: ‘Nicks och Lubas inställning är mycket att showen måste gå vidare, och de var glada när han fick klartecken. De ska till och med försöka göra ett lyft. Luba har sagt till Nick att draget hon planerade för rutinen kan göras säkert för honom – så som det ser ut kommer de fortfarande att utföra det. Nick är fullt engagerad eftersom det sista han vill ha är medlidande röster. ‘Nu när han fått veta att han kan uppträda den här veckan är han bestämd att komma ut med alla vapen blazing och ge rutinen allt han har. ‘Han och Luba övar nu på Elstree för att hjälpa dem att ta igen den tid de har förlorat den här veckan.’ Före detta Strictly-professionella Janette Manrara bekräftade också att presentatören kommer att stanna kvar i showen när hon presenterade torsdagens avsnitt av It Takes Two. Nicks vänstra arm var placerad i en bandage efter skadan, och han har väntat på att se om han kan dansa på lördagen. På onsdagskvällen delade TV-stjärnan med sig av en Instagram-video och avslöjade att hans återhämtning går bra och ett slutgiltigt beslut kommer snart att fattas om han kommer att kunna dansa på lördagens direktsända show. Nick Knowles ger fansen en uppdatering om sin skada och chanserna att dansa på lördag

Nick Knowles avslöjade att hans axel läker bra och att han träffade en stor fysioterapeut som hjälpt honom enormt. Producenter och läkarteamet kommer att fatta beslut på torsdag om han kommer att kunna dansa i helgen. Efter en dag med träning känner han sig hoppfull inför beslutet imorgon. Han berättade att han kommer att träna en dag till och att beslutet om att tävla på lördag kommer att tas imorgon eftermiddag. Tidigare på onsdagen berättade han att han var på väg till träningsstudion för att se vad han kan göra och förhoppningsvis få grönt ljus att dansa. Han sa att det är en stor dag för honom och han hoppas verkligen att han kan dansa på lördag. Han fortsatte med att berätta att han gör sitt bästa för att kunna delta i tävlingen och att han håller tummarna för sig själv. Nick visade upp en video där han går till dansstudion och berättade att han har haft en intressant tid och att han är redo att testa sina gränser. Han sa att hans partner Luba Mushtuk försöker förbereda en dans som kommer att passa honom. Han avslutade med att han verkligen vill vara kvar i tävlingen och uppmanade sina fans att hålla tummarna för honom. Investeringsexpertens hopp om att dansa på lördag

Strictly-bossarna utarbetade kontinuitetsplaner inför torsdagens tillkännagivande, rädda att han skulle tvingas dra sig ur showen. En källa berättade för MailOnline: ‘De väntar alla nervöst på att få grönt ljus från det medicinska teamet om att Nick kan tävla i helgen, men de är fast beslutna att inte förlora honom från showen. Han är en så populär figur bland tittarna, och om han behöver tid att återhämta sig kommer han att få ett fribrev att återvända följande vecka, om allt går bra. Om det stör andra deltagare, så får det vara så. Bossarna vill ha tillbaka honom.’ I helgen kommer den första kändisdeltagaren att röstas ut från dansshowen. Efter att ha besökt Harley Street för en akut MRI-skanning på måndag berättade Nick för Strictly spin-off show It Takes Two att han fortfarande var ‘verkligen hoppfull’ om att kunna fortsätta i showen. Han ska dansa en amerikansk smooth till Blurs Parklife med sin professionella partner Luba, förutsatt att han får grönt ljus från läkarna. Luba skämtade om att de kommer att göra Knowles’ sling ‘glittrande’ och sa att han fortfarande har ‘perfekt position på höger arm’. Hon sa att paret kan arbeta på att göra ‘perfekt fotarbete’ för foxtrot-elementet i dansen och förhoppningsvis fortfarande göra en lyft, noterande att de kunde ‘arbeta runt’ skadan. Nick tillade: ‘Lyckligtvis är jag mycket stor, och Luba är mycket lätt, så enarmade lyft.’ Strictly Come Dancing återvänder till BBC One på lördag kl 18:15.

Analys: Artikeln handlar om investeringschefens hopp om att kunna dansa på lördag trots en skada. Det beskriver också hur andra deltagare och showens producenter reagerar på situationen. Det ger också information om hur och när showen kommer att fortsätta. Det är viktigt att följa Nick Knowles resa och hur det kan påverka showens dynamik och tittarnas intresse. Investera klokt: En guide till att navigera på finansmarknaden

Finansmarknaden kan vara skrämmande för många, men med rätt kunskap och strategi kan du göra kloka investeringar som kommer att gynna dig på lång sikt. I denna guide kommer vi att titta på olika investeringsalternativ, hur man skapar en diversifierad portfölj och hur man hanterar risker på ett effektivt sätt.

Att investera på finansmarknaden kräver tålamod och disciplin, men med rätt strategi kan du se din förmögenhet växa över tid. Genom att förstå marknadens trender och göra kloka investeringsbeslut kan du maximera din avkastning och minimera dina förluster.

Att skapa en diversifierad portfölj är nyckeln till att minska risken och öka din chans att göra vinst. Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser kan du skydda dig mot stora förluster om en specifik sektor går dåligt.

Det är också viktigt att ha en tydlig strategi för att hantera risker på ett effektivt sätt. Genom att sätta upp stopp-loss-order och regelbundet utvärdera din portfölj kan du minimera dina förluster och maximera din avkastning över tid.

Sammanfattningsvis är det viktigt att göra kloka investeringsbeslut baserade på noggrann analys och strategi. Genom att följa de tips som nämns ovan kan du navigera på finansmarknaden på ett effektivt sätt och öka dina chanser att göra vinst över tid.

Slutligen är det viktigt att komma ihåg att investeringar alltid innebär risker och att det är viktigt att vara beredd på att ta dessa risker för att kunna göra avkastning på lång sikt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version