Tasha Ghouri från Strictly har öppnat upp om att bli mobbad under sin skoltid – och har avslöjat att showen hjälper henne att ‘bevisa dem fel’. Den 26-åriga Love Island-stjärnan skrattar sist med sin framgång i showen, efter att ha blivit retad för att vara döv när hon växte upp. Tasha föddes döv och fick sitt cochleaimplantat när hon var fem år gammal, senare gjorde hon historia som den första döva deltagaren i Love Island 2022, där hon nådde finalen med sin pojkvän Andrew Le Page. Hon har en stor skara fans som hejar på henne i dansshowen och stjärnan är passionerat engagerad i att öka medvetenheten för den döva gemenskapen. När hon pratar om sina mobbare berättade Strictly-deltagaren för The Daily Star: ‘När jag blev mobbad tänkte jag alltid, “En dag ska jag bevisa er alla fel”. Att kunna säga att jag har gjort det med Strictly är fantastiskt.

Investeringar i BBC-showen når nya höjder – Tasha Ghouri förändrar spelet på dansgolvet med sin imponerande prestation

Tasha Ghouri, en tävlande på det populära BBC-programmet, har tagit dansgolvet med storm och imponerat domarna med sina fantastiska rörelser. Trots tidigare motgångar och mobbning visar Tasha upp en styrka och talang som imponerar alla som tittar. Hennes prestationer har lett till stående ovationer och höga poäng från domarna, vilket har satt henne på kartan som en av de främsta deltagarna i showen.

Under en intervju avslöjade Tasha att hon var den enda döva personen i sin skola och att hon tidigare hade drabbats av cyber-mobbning. Trots dessa svårigheter har Tasha visat att hon är redo att ta sig an nya utmaningar och att hon är redo att visa världen vad hon går för.

Med stöd från sin partner Aljaz Skorjanec har Tasha visat upp en imponerande teknik och styrka på dansgolvet, vilket har gjort att domarna och publiken har tagit henne till sina hjärtan. Hennes berättelse om att övervinna motgångar och visa världen vad hon går för har inspirerat många och visar att ingenting kan stoppa en sann talang från att lysa.

Tasha Ghouri är en sann stjärna som har visat att ingenting kan hindra henne från att nå sina drömmar. Hennes prestationer på BBC-showen är ett bevis på hennes talang och vilja att lyckas, och hon är en förebild för alla som drömmer om att uppnå stora framgångar.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version