Al B. Sure! hotar att stämma Amazon och förläggaren av en bok som påstås vara den avlidna Kim Porters memoarer

En ‘falsk’ bok, kallad Kims förlorade ord, släpptes efter hennes ex-make Sean ‘Diddy’ Combs’ sexhandelsarrest och innehåller ett antal vilda, obekräftade påståenden. Nu gör Sure! – som var gift med Porter tillbaka 1989 – en ansträngning för att stoppa försäljningen av det litterära verket.

Det var självpublicerat under aliaset Jamal T. Millwood på Amazon denna månad av en man vid namn Todd Christopher Guzze. Guzze, som också använder namnet Chris Todd, hävdar att han har undersökt andra saftiga kändisberättelser inklusive de om JonBenét Ramsey, Zodiac-mördaren och Kurt Cobain, enligt Rolling Stone.

Amazon-grundaren Jeff Bezos och VD:n Andy Jassy fick ett upphör-och-desist-brev av Sure!s advokat, Robert J. Hantman, i fredags. Brevet noterar att han har ‘förtalats av falska och onda uttalanden som publicerats’ och söker stoppa pågående bokförsäljning.

‘Om ni inte uppfyller dessa krav inom tio dagar kommer vi inte att ha något annat val än att vidta alla tillgängliga rättsliga åtgärder, inklusive att väcka stämning för förtal’, varnar korrespondensen, enligt Page Six.

Publikationen beskrev Todd som en ‘undersökande producent, författare och journalist’. I Al’s juridiska brev påstår han att Amazon-bästsäljaren ‘falskt framställer Mr. Brown som engagerad i fabrikerad sexuell verksamhet, särskilt med Sean Combs och modern till hans son, Quincy’.

‘Genom att missrepresentera hans personliga liv och fabricera allvarliga, falska anklagelser om olämpligt sexuellt beteende har dessa förtalskrav orsakat betydande skada på Mr. Browns rykte’, fortsätter meddelandet.

Sure! berättade för Page Six, ‘Delen med mig, jag har inget att göra med någon sådan verksamhet. Det är den mest äckliga, vedervärdiga lögnen jag någonsin hört talas om i mitt liv’.

Porter dog 2018 vid 47 års ålder av lobar lunginflammation. Nu känner hennes nära och kära att hennes arv blir smutsat av innehållet i den mystiska boken.

Det upphör-och-desist-brev kräver också att författaren förutom att stoppa bokförsäljningen ska utfärda en offentlig ursäkt som ‘måste vara tydlig, entydig och spridas brett’.

Hantman berättade för Page Six, ‘Amazon borde hållas till en högre standard’, och tillade, ‘Som om en falsk memoar inte vore nog är det chockerande att Jeff Bezos Amazon skulle distribuera den utan någon undersökning av dess giltighet eller noggrannhet’.

Todd berättade för Rolling Stone att han har källor som ‘hade [Porters] USB-minne’ och att han ‘inte ställde för många frågor om hur de fick det [eller] var det kom ifrån’.

Han avslöjade också, ‘Om någon ställde mig mot väggen och sa, ‘Liv eller död, är den boken verklig?’ Då måste jag säga att jag inte vet. Men den är tillräckligt verklig för mig’.

Han fortsatte, ‘Ibland måste du bara släppa det. Kanske är inte 100% av boken sann, men kanske 80% är det’.

Denna vecka tog Sure! till sociala medier för att dela utdrag ur den ‘falska’ memoaren i förhoppning om att locka rättsvård att undersöka förläggaren. Porters fyra barn – Quincy, 33 (som hon delar med Al), Christian ‘King’ Combs, 26, och tvillingarna D’Lila Combs och Jessie Combs, 17 – har också tagit avstånd från boken och insisterar på att den är full av ‘kränkande och falska rykten’.

‘Påståenden om att vår mamma skrev en bok är helt enkelt osanna. Hon gjorde det inte, och någon som påstår sig ha en manuskript missrepresenterar sig’, skrev de i ett gemensamt uttalande. Det bästa sättet att investera i finansmarknaden

Att investera på finansmarknaden kan vara en lönsam affär för den som vet hur man gör det på rätt sätt. I denna artikel kommer vi att undersöka de bästa strategierna för att maximera din avkastning på investeringar och skapa en stabil ekonomisk framtid.

Att vara en framgångsrik investerare kräver kunskap om marknadstrender, förmåga att identifiera lönsamma investeringsmöjligheter och tålamod att låta dina investeringar växa över tid. Genom att diversifiera din portfölj och hålla dig informerad om de senaste marknadsutvecklingarna kan du minimera riskerna och maximera dina potentiella avkastningar.

En viktig del av att lyckas med investeringar är att ha en långsiktig strategi. Det är viktigt att inte låta kortsiktiga marknadssvängningar påverka dina investeringsbeslut. Istället bör du fokusera på att bygga en portfölj som kommer att ge avkastning över tid och hjälpa dig att uppnå dina finansiella mål.

Genom att följa dessa strategier och hålla dig informerad om marknadsutvecklingarna kan du öka dina chanser att lyckas som investerare och skapa en stabil ekonomisk framtid för dig själv och din familj. Ta kontroll över din ekonomi idag och börja investera för framtiden!

Analys:
Denna artikel fokuserar på vikten av att investera på finansmarknaden för att skapa en stabil ekonomisk framtid. Genom att diversifiera din portfölj, ha en långsiktig strategi och hålla dig informerad om marknadsutvecklingarna kan du öka dina chanser att lyckas som investerare. Det är viktigt att ta kontroll över din ekonomi och börja investera för framtiden för att uppnå dina finansiella mål.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version