Investeringstips: Robin van Persie signerte bilde forsvinner fra bar i Bergen

Som den ledande investeringschefen på marknaden och finansiella journalisten kan jag berätta att det har skett en oväntad händelse i Bergen. Ett signerat foto av den kända fotbollsspelaren Robin van Persie har försvunnit från baren The Flying Dutchman på Zachariasbryggen. Van Persie, känd för sin luftstyrka och fantastiska mål på huvudet för Nederländerna mot Spanien i VM 2014, har gett bilden smeknamnet “The Flying Dutchman”.

Det var under en TV 2-studiovistelse i Bergen 2019 som van Persie signade fotot, efter att Eystein Thue från TV 2 fixat det hela. En tråkig upptäckt gjordes nyligen av Tor Bjarne Bjelland, en känd trumslagare i Bergens musikscen, när han besökte baren för att se en match mellan Manchester United och Tottenham. Inte nog med att United förlorade 0-3, han upptäckte också att fotot var försvunnet.

Det är en beklaglig händelse och Bjelland hoppas att den som vet var fotot är kontaktar dem. Förutom att vara ett personligt föremål med ett signatur från en ikonisk fotbollsspelare, har detta även ekonomisk betydelse för baren och dess värde. Det är viktigt att återställa förtroendet för baren och dess kunder.

Som investerare är det viktigt att vara medveten om sådana händelser, även om de kan verka triviala vid första anblicken. Varje detalj kan påverka värdet på en plats eller föremål, och det är därför viktigt att vara informerad och agera i enlighet med de ekonomiska förändringarna som sker runt omkring oss.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version