Robin van Persie signerade bilden av sig själv till baren på Zachariasbryggen

Under över fem år har en signerad bild av Robin van Persie hängt i baren The Flying Dutchman på Zachariasbryggen. På söndagen upptäcktes det att den var borta.

Nederländaren var känd för sin luftstyrka och gjorde ett fantastiskt mål med huvudet för Nederländerna mot Spanien i VM 2014, vilket gav honom smeknamnet The Flying Dutchman, den flygande holländaren.

När han besökte TV 2:s studio i Bergen 2019, signerade han bilden. Det var Eystein Thue på TV 2 som fixade detta.

– Jag fick en förfrågan och van Persie tyckte bara att det var kul. Han var för övrigt en mycket trevlig man, säger Thue.

På söndagen var Tor Bjarne Bjelland i baren för att se Manchester United spela mot Tottenham. Det blev en tråkig eftermiddag för honom. United förlorade med 0-3 på hemmaplan – samtidigt som han upptäckte att bilden var borta.

– Det var jag som en gång frågade Eystein om han kunde ordna en signerad bild. Det är tråkigt att den är borta. Vi hoppas att de som vet var bilden är kontaktar oss, säger Bjelland.

Han är en känd trummis i Bergens musikmiljö.

Analys: En signerad bild av fotbollsspelaren Robin van Persie har försvunnit från baren The Flying Dutchman på Zachariasbryggen. Van Persie är känd för sitt mål på huvudet i VM 2014 och kallas The Flying Dutchman. Baren hoppas att den som har bilden återlämnar den.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version