Demi Moores nya skräckfilm The Substance lämnar britterna som går ut efter bara några minuter eftersom de säger att det är den mest grafiska film de någonsin har sett. Filmen tar sikte på att ta itu med frågan om omöjliga skönhetsstandarder i Hollywood och ser Demi spela rollen som Elisabeth Sparkle. Elisabeth upptäcker en svartmarknadsdrog som kan skapa en ‘yngre, vackrare, mer perfekt’ version av dess användare. Men drogens stränga villkor är grymma. Så grymma att biobesökare har gått ut efter bara några minuter på grund av den extrema nivån av blodbad. ‘Minst 20 personer gick ut från min visning på Leicester Square innan slutet. Det var brutalt’, berättade en åskådare för The Sun. ‘De flesta tittade på det genom sina händer. Det var den mest grafiska filmen jag någonsin har sett.’ Demi diskuterade filmen och sin karaktär på sin första uppträdande på The Graham Norton Show på fredag. Stjärnan från Ghost var med på showen med sin hundkamrat Pilaf, en chihuahua som deltar i många av hennes offentliga evenemang med henne. Hennes lilla hund blev genast populär hos Lady Gaga, som också var med på showen tillsammans med Colin Farrell och Richard Ayoade. Pratade om den hyllade filmen sa hon: ‘Det är nästan omöjligt att fullt ut beskriva eftersom den hanterar allvarliga ämnen.’ ‘Det bästa sättet jag kan sammanfatta det på är att det är som The Picture of Dorian Gray möter Death Becomes Her möter en Jane Fonda-träningsvideo.’ Om det var befriande att inte behöva oroa sig för hur hon såg ut för rollen sa hon: ‘Jag blev verkligen skjuten ur min komfortzon, men det var fantastiskt att dyka upp och få lov att se dålig ut!’ Annorstädes i samtalet mindes Demi att vara naken på omslaget av Vanity Fair när hon var sju månader gravid med dottern Scout. Hon sa: ‘Det togs verkligen bara för mig men sedan fick jag samtalet att de vill använda det.’ “De bästa investeringsstrategierna för att maximera din avkastning”

Att investera på finansmarknaden kan vara en skrämmande uppgift för många, men med rätt strategier kan du maximera din avkastning och se din portfölj växa exponentiellt. I denna artikel kommer vi att gå igenom några av de bästa investeringsstrategierna som kan hjälpa dig att nå dina ekonomiska mål och öka din förmögenhet.

En av de viktigaste faktorerna att överväga när du investerar är diversifiering. Genom att sprida dina investeringar över olika tillgångsklasser kan du minska risken och öka potentialen för avkastning. Det är också viktigt att ha en långsiktig strategi och inte låta kortsiktiga svängningar på marknaden påverka dina beslut.

En annan viktig faktor att överväga är att hålla kostnaderna låga. Genom att välja investeringar med låga avgifter och undvika onödiga transaktionskostnader kan du maximera din avkastning över tid. Det är också viktigt att regelbundet utvärdera din portfölj och göra nödvändiga justeringar för att säkerställa att den är i linje med dina mål och risktolerans.

Slutligen är det viktigt att ha realistiska förväntningar när det gäller avkastning. Finansmarknaden kan vara volatil och det är viktigt att förstå att det finns risker involverade i att investera. Genom att ha en väl genomtänkt strategi och vara disciplinerad kan du dock öka dina chanser att nå dina ekonomiska mål på lång sikt.

Analys:
Denna artikel fokuserar på vikten av att ha en väl genomtänkt investeringsstrategi för att maximera avkastningen och öka förmögenheten över tid. Genom att diversifiera, hålla kostnaderna låga, ha en långsiktig strategi och realistiska förväntningar kan investerare öka sina chanser att nå sina ekonomiska mål. Det är viktigt att vara disciplinerad och regelbundet utvärdera sin portfölj för att säkerställa att den är i linje med ens mål och risktolerans.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version