Den legendariska Kris Kristofferson och Taylor Swift hade en osannolik vänskap som började inom countrymusiken innan de erövrade mainstream-scenen.

Detta kommer efter nyheten om att den 88-årige Kristofferson ‘fridfullt’ lämnade jordelivet omgiven av sina nära på sitt hem i Maui, Hawaii, i lördags.

Taylor, 34 år, kallade Kris ‘den bästa förebilden’ när han visade sig vara en sann Swiftie och beskrev stjärnan som en ‘fantastisk låtskrivare’, enligt Our Journal.

Båda har blivit invalda i Nashvilles Country Music Hall of Fame och under en insamling för arenan 2010 hyllade Taylor öppet sin vän Kris och de andra sångarna Emmylou Harris och Vince Gill på scenen och sa: ‘Dessa är de bästa förebilderna jag kunde ha!’.

Han var också där för att överlämna en av Taylors fyra troféer vid Country Music Awards 2009. Kris cementerade deras vänskap genom att välja en bild på dem som hans allra första Instagram-inlägg 2022.

Barbra Streisand och Dolly Parton ledde de gripande kändishyllningarna efter Kris’ bortgång. Streisand delade nostalgiska bilder från deras samarbete i A Star Is Born 1976 och hyllade Kris som en speciell person som hon hade äran att arbeta med.

Dolly skrev också en rörande hyllning på Instagram och uttryckte sin sorg över förlusten av en stor vän och talang. Hon beskrev Kris som en fantastisk författare, skådespelare och vän.

Kris vann en Golden Globe 1977 för sitt arbete i A Star Is Born och hans samarbete med Dolly ledde till flera älskade duetter och ett framgångsrikt album tillsammans med Willie Nelson och Brenda Lee.

Analyserat med finansiella ögon kan denna artikel illustrera vikten av att bygga starka och långvariga relationer, inte bara inom musikindustrin utan även inom finansvärlden. Att ha stödjande och pålitliga partners kan öppna dörrar för nya möjligheter och framgångsrika samarbeten, vilket i slutändan kan påverka ens ekonomiska framtid positivt.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version