Tore André Flo sparkas som tränare för Sogndal – Jakten på en ersättare har redan börjat

Tore André Flo kommer inte att få avsluta säsongen som tränare för 1.-divisjonsklubben Sogndal. Klubben har redan påbörjat jakten på en ersättare.

För knappt två veckor sedan blev det känt att Flo skulle sluta vid säsongens slut, men på måndagen blev det klart att han avgår med omedelbar verkan, meddelar Sogndal.

Klubben har sju raka förluster i 1.-divisjon och ligger på 10:e plats. Det är fem poäng ner till Aalesund, som för närvarande ligger på den plats som ger nedflyttningskvalificering.

Flo tog över Sogndal år 2022. Han har tidigare varit tränare i Chelseas ungdomsakademi och haft uppdrag som assisterande tränare för ungdomslandslag.

51-åriga Flo har en imponerande karriär som spelare bakom sig. Han är mest känd för sin tid i Chelsea. Han spelade 76 landskamper för Norge och gjorde 23 mål.

Analyserat och förstått: Tore André Flo har fått sparken som tränare för Sogndal på grund av lagets dåliga prestationer. Klubben letar nu efter en ersättare. Flo har en framgångsrik karriär som spelare och har även tidigare tränat i Chelseas ungdomsakademi. För personer som är intresserade av fotboll och sport kan det vara viktigt att följa dessa händelser, särskilt för investerare som är involverade i sportrelaterade företag.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version