Det vita snuset: Den senaste trenden att sluta snusa och influencern Mirabell Lundgren leder vägen

Det vita snuset har länge varit populärt bland unga människor. Men nu sprider sig en ny trend där fler och fler vill sluta snusa och delar sina erfarenheter på plattformar som Tiktok. En av dem som har tagit steget är influencern Mirabell Lundgren, känd från Youtubeserien ”Ingen kommer undan”. Hon beskriver trenden som den bästa som har hänt henne och inspirerar andra att följa hennes exempel.

Mirabell Lundgren berättar öppet om sin resa mot att bli snusfri och har fått positiv respons för att hon delar med sig av sitt beslut. Hon beskriver hur snuset gick från att vara en lyxig vardagsvanor till att bli ett tvång, och hur det påverkade henne mentalt. Trots abstinenssymtom och utmaningar känner hon sig stark i sitt beslut att sluta och har redan gått tre veckor utan snus.

Att sluta med det vita snuset har gett Lundgren en bättre hälsa och minskad ångest. Hon uppmanar alla som vill sluta att göra det direkt, utan att trappa ner eller gå till en lägre styrka. Att berätta för andra om sitt beslut kan också underlätta processen.

Även om det kan vara en utmaning att sluta snusa, visar Mirabell Lundgrens historia att det är möjligt att bryta en beroendeframkallande vana och förbättra sin hälsa och välbefinnande.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version