Charlie Brooks ansluter sig till Dancing On Ice 2025 – se vilka andra stjärnor som är med!

EastEnders-stjärnan Charlie Brooks har blivit den femte stjärnan som bekräftats för att gå med i det nya Dancing On Ice-lineupet. På Loose Women på tisdag, Charlie, 43 år gammal, mest känd för att spela skurken Janine i såpan, sa; ‘Jag har vetat i några veckor. Allt har varit så kaotiskt de senaste månaderna och det bara sjunker in.

‘Alla frågar hur jag mår, jag lider av nerver så jag vet inte hur det kommer att gå.

‘Jag har åkt skridskor när jag var barn och med glögg på julen. Tills jag kommer ut på isen har jag ingen aning om hur jag kommer att vara. Jag är inte så stark.

‘Jag är inte tävlingsinriktad men det kanske kommer fram i mig och jag vill ha kul och inte skada mig.’

Hon fortsatte: ‘Jag tänkte för mycket på det under lång tid men jag tänkte vad skulle min tioåriga själv tycka och jag tänkte att hon skulle vara som absolut ja.

‘Jag hade två ord i början av året som var avsiktliga och äventyrliga.’

Beskrivande hennes oro för tävlingen fortsatte Charlie: ‘Jag vet inte om min kropp kommer att svika mig för jag känner inte att jag är så stark för tillfället, och jag ser dem göra den där hukningen på isen och det bara blåser mitt sinne.’

Samtidigt vände samtalet snart till EastEnders, där Charlie erkände att hon aldrig skulle säga aldrig om en möjlig återkomst till BBC-såpan.

Charlie, vars karaktär Janine gjorde en spektakulär avslutning på Boxing Day 2022, sa: ‘Jag har inte fått telefonsamtalet än att komma tillbaka för jubileet men hon är sådan en skurk, jag skulle.

‘Jag får fortfarande “du dödade Barry!” från människor på gatan och jag är som det var 22 år sedan, jag svarar bara “han förtjänade det”.’

Jag skulle aldrig säga aldrig om att gå tillbaka, skrivandet är fantastiskt och det är gjort så briljant.

Hon kommer att gå med i Coronation Street-stjärnan Sam Aston, TOWIE-stjärnan Ferne McCann, The Traitors ‘Mollie Pearce och olympiska roddlegenden Sir Steve Redgrave som har bekräftats att delta i den nya serien av Dancing on Ice 2025. Investera smart i 2025 med dessa spännande kändisar på Dancing on Ice! Sam Aston från Coronation Street är den senaste deltagaren som ansluter sig till Sir Steve Redgrave och Mollie Pearce för den nya säsongen. Lär dig mer om vad som väntar och varför detta kan påverka dina finanser och investeringar positivt. Första gången mamma-stjärnan Ferne var den första som avslöjades på måndagsmorgonen, precis innan Mollie och Steve avslöjades. Steves spännande nyheter tillkännagavs på This Morning med den 62-årige som sa: ‘Det är som att återvända till att vara idrottare igen, jag har tävlat större delen av mitt liv.’ Han har vunnit guldmedaljer på fem på varandra följande olympiska spel från 1984 till 2000. Han har också vunnit tre guldmedaljer på Samväldesspelen och nio guld på VM i rodd. På dagtid TV-showen skämtade han: ‘De har ännu inte hittat skridskor som passar mig, jag har väldigt stora fötter, storlek 12 och väldigt breda, jag får några skor gjorda för mig!’

Analys:
Artikeln handlar om Ferne, Mollie och Steve som avslöjats i olika sammanhang. Steve är en framstående idrottare som har vunnit flera guldmedaljer under sin karriär. Han uttrycker sin glädje över att återvända till idrottsvärlden. Denna typ av nyheter kan inspirera och motivera andra att följa sina drömmar och sträva efter framgång i sina egna liv och karriärer. Investeringar: Hur Mollie Gallagher övervinner utmaningar och inspirerar andra

Mollie Gallagher, en modell och TV-stjärna, har visat sin styrka och mod genom att delta i en fysisk utmaning trots sina egna personliga hinder. Trots att hon föddes utan fingrar på sin högra hand och sedan fick sin tjocktarm borttagen på grund av ulcerös kolit, har hon aldrig låtit sina handikapp hindra henne.

Med sitt mod och beslutsamhet inspirerar Mollie andra att inte låta sina egna hinder stoppa dem från att uppnå sina drömmar och mål. Hennes deltagande i en TV-show och hennes öppenhet om sin stoma-väska har bidragit till att bryta ner tabun kring sjukdomar och handikapp.

Genom att utmana sig själv och visa upp sin styrka och viljestyrka, har Mollie blivit en förebild för många och visar att ingenting är omöjligt att uppnå om man har rätt inställning och motivation. Hennes berättelse är en påminnelse om att vi alla kan övervinna våra egna hinder och uppnå storhet om vi vågar ta steget och tro på oss själva. Ferne McCann avslutar sin långkörande realityserie – här är varför

Ferne McCann har gjort ett namn för sig själv sedan hon slog igenom 2013 i The Only Way Is Essex. Från att ha medverkat i olika TV-program som Celebs Go Dating till att ha tagit en tredje plats i I’m A Celebrity, har Ferne haft en framgångsrik karriär.

Nyligen har hon medverkat i sin egen ITV-serie, My Family And Me, men hon har nu bekräftat att nästa säsong av hennes långkörande realityserie kommer att bli den sista. Efter 13 säsonger och 7 år har Ferne bestämt sig för att dra i nödbromsen.

Beslutet att avsluta serien kom efter en ögonblicklig insikt från hennes sex-åriga dotter Sunday, som frågade om hon var känd. Detta fick Ferne att reflektera över sin karriär och hur den påverkade hennes familj.

Det är viktigt att komma ihåg att även om det kan vara lockande att följa med i kändisskapets glamour och glans, så finns det alltid en baksida. Ferne McCanns berättelse är ett påminnelse om att det är viktigt att prioritera familjen och det som verkligen betyder något i livet.

Genom att göra detta svåra beslut har Ferne visat mod och styrka, och det är något vi alla kan lära av. Livet handlar inte bara om att vara känd eller att vara på TV, utan det handlar om att vara sann mot sig själv och sina värderingar. Ferne McCanns berättelse är en påminnelse om detta och en inspiration för oss alla att följa våra hjärtan och göra det som är rätt för oss och våra familjer. Holly Willoughby kontrakt för att vara värd för Dancing On Ice 2025 bekräftad, medan Charlie Brooks ryktas ansluta sig till den stjärnbeströdda line-upen. Holly Willoughby har erbjudits ett lukrativt avtal av ITV-cheferna för att återvända som värd för Dancing On Ice nästa år i ett försök att behålla henne på kanalen. Samtidigt ryktas Charlie Brooks – känd för sin skurkroll i EastEnders samt att vinna I’m A Celebrity … Get Me Out of Here! år 2012 – ansluta sig till den stjärnbeströdda line-upen för den kommande säsongen. Det verkar som om såpopfavoriten kan ta sig an den isiga utmaningen tillsammans med andra kändisar för den älskade skridskoshowen. En källa berättade The Sun: “Charlie är en briljant signering. Hon har en enorm fanbas från EastEnders och har massor av personlighet och livlig energi. ITV-bokarna hoppas att hon kan återskapa lite av sin skärminspelade I’m a Celeb-magi. De tar till vara på det faktum att många kvinnliga stjärnor har undvikit Strictly i år mitt i all skandal.” Det är viktigt att notera att Holly Willoughbys kontrakt för att vara värd för Dancing On Ice 2025 har bekräftats, medan Charlie Brooks endast ryktas vara en del av den kommande säsongens line-up. Hollys engagemang med programmet visar ITV:s vilja att behålla henne på kanalen och fortsätta att dra nytta av hennes popularitet och förmåga att locka tittare. Å andra sidan kan Charlies eventuella deltagande i Dancing On Ice öka intresset för programmet och locka en bredare publik, särskilt med tanke på hennes tidigare framgångar på TV och hennes lojala fanskara från EastEnders och I’m A Celebrity. Dancing on Ice 2025: Möte med deltagarna

Ferne McCann
Ålder: 34
Yrke: Reality TV-stjärna
Vad sa de?: “Jag är så exalterad, det kommer att bli en stor utmaning men jag ser fram emot showens glitter och glamour.”

Sir Steve Redgrave
Ålder: 62
Yrke: Tidigare olympisk roddare
Vad sa de?: “Det är som att bli idrottare igen, jag har tävlat större delen av mitt liv.”

Mollie Pearce
Ålder: 22
Yrke: Reality TV-stjärna och modell
Vad sa de?: “Det kommer att bli kul, jag vill utmana mig själv, jag är redo för utmaningen.”

Sam Aston
Ålder: 31
Yrke: Såpa stjärna
Vad sa de?: “Alla på jobbet som jag har pratat med har sagt samma sak, att det är en fantastisk upplevelse, väldigt hårt och utmanande men också briljant. Jag är nervös, men även exalterad.”

Analys:
Dancing on Ice 2025 ser ut att bli en spännande säsong med olika deltagare från olika bakgrunder. Det kommer att bli en mix av spänning, utmaningar och glans. För fans av showen och för de som gillar att följa med i underhållningsvärlden kan detta vara en intressant tid att följa med i händelserna och se vilka som sticker ut på isen. Det är en underhållande show som erbjuder både glädje och spänning för tittarna. Nyckeltal att överväga innan du investerar på finansmarknaden

Att investera på finansmarknaden kan vara en lönsam affär, men det är viktigt att göra en noggrann analys innan du tar steget. Det finns flera nyckeltal som investerare bör överväga för att fatta välgrundade beslut. Här är några viktiga faktorer att tänka på:

1. P/E-tal (pris/förtjänstförhållande): Detta nyckeltal visar förhållandet mellan aktiens pris och bolagets vinst per aktie. Ett högt P/E-tal kan tyda på att aktien är övervärderad, medan ett lågt P/E-tal kan indikera att den är undervärderad.

2. Skuldsättningsgrad: Detta nyckeltal visar hur mycket skuld ett företag har i förhållande till dess eget kapital. En hög skuldsättningsgrad kan vara riskabelt, eftersom det innebär att företaget är mer sårbart för ekonomiska svängningar.

3. Utdelningsandel: Detta nyckeltal visar hur stor del av företagets vinst som delas ut till aktieägarna i form av utdelning. En hög utdelningsandel kan vara lockande för investerare som är ute efter en stadig avkastning.

Genom att noggrant analysera dessa nyckeltal kan investerare fatta informerade beslut om vilka aktier som är värda att investera i. Det är viktigt att komma ihåg att investeringar alltid innebär en viss risk och att diversifiering är nyckeln till en sund portfölj. Så se till att göra din forskning och konsultera med en finansiell rådgivare innan du investerar på finansmarknaden.

Share.
Leave A Reply

Exit mobile version